Ρεάλ: Ο Αντσελότι απολογήθηκε για την "αδικία" που βιώνει ο Μόντριτς

Πώς ο Λούκα Μόντριτς θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Βαλένθια ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι, τονίζοντας όμως πως ο ανταγωνισμός στη θέση είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Ρεάλ: Ο Αντσελότι απολογήθηκε για την "αδικία" που βιώνει ο Μόντριτς
Ο Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Σαρωτική ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με την Βαλένθια για το ισπανικό πρωτάθλημα επικρατώντας με 5-1, παρά το γεγονός πως από την αναμέτρηση απουσίαζε ο τραυματίας αλλά μεγάλος πρωταγωνιστής μέχρι στιγμής για τους Μαδριλένους,Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Εξαιρετική, παρότι μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, ήταν και η απόδοση του Λούκα Μόντριτς, για τον οποίο ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια μετά από το τέλος της αναμέτρησης λέγοντας πως θεωρεί ότι τον αδίκησε και έπρεπε να του δώσει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση αλλά δυστυχώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στις συγκεκριμένες θέσεις.

"...Ο Λούκα Μόντριτς θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει στη σημερινή αναμέτρηση. Ήμουν άδικος μαζί του. Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν υπάρχη τόσο μεγάλη ποιότητα στην αποστολή..."

Θυμίζουμε πως μόνο λίγα δεν ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κροάτη να αποχωρεί λίγους μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής του και να μετακομίζει στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έντρικ: Ο Βραζιλιάνος έχει μπει για τα καλά σε "Ρεάλ mode" και μετράει αντίστροφα

"Συμβολαιάρα" με ηγεμονικό salary προσφέρει η Αλ Ιτιχάντ στον πρώην προπονητή του Μπενζεμά

Ο Ποντόλσκι είναι ακόμα ποδοσφαιριστής, συμπαίκτης με Έλληνα στόπερ, παίζει και 90λεπτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK