Ρεάλ: Ο Αντσελότι αποθέωσε τον "διάδοχό" του και έστειλε μήνυμα και σε άλλους δύο θρύλους του συλλόγου

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι για τον Τσάμπι Αλόνσο λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως εύχεται μία μέρα να τον δει στον πάγκο της ομάδας, όπως και τους Ραούλ και Αλβάρο Αρμπελόα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits at the bench prior to Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Elche CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Τσάμπι Αλόνσο φέρεται πως είναι ο εκλεκτός του Φλορεντίνο Πέρεθ για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι του 2024.

Για τις φήμες που θέλουν τον 41χρονο ισπανό τεχνικό να είναι ο αντικαταστάτης του μίλησε ο ίδιος ο Αντσελότι, μη διστάζοντας μάλιστα να τον αποθεώσει τόσο για την αντίληψή του για το παιχνίδι όσο και για την μέχρι τώρα προπονητική του παρουσία.

"Έχω προπονήσει τον Τσάμπι, αυτή τη στιγμή κάνει εξαιρετική δουλειά στην Λεβερκούζεν. Καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι, γι αυτό και είναι ένας πολύ καλός προπονητής"

Μάλιστα ο Αντσελότι ευχήθηκε τόσο στον Αλόνσο όσο και στις άλλες δύο μεγάλες προσωπικότητες της Ρεάλ, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα μικρότερα τμήματά της ομάδας, Ραούλ και Άλβαρο Αρμπελόα να αναλάβουν μία μέρα θέση πρώτου προπονητή στην ομάδα.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι τον έστειλε δανεικό στην Serie B, αυτός εντυπωσιάζει και "κυνηγά" την επιστροφή

Νεϊμάρ: Πήρε θέση για τα σενάρια πρόωρης αποχώρησης του λόγω του "μπιφ" με τον Ζέσους

Ίντερ Μαϊάμι: Ο Μπέκαμ ονειρεύεται και σημαία της Ρεάλ στο πλευρό του Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK