Ρεάλ: Ο Αντσελότι έμεινε και πέταξε το μπαλάκι παραμονής στις τρεις σημαίες

Για τα συμβόλαια των Κρόος, Μόντριτς και Νάτσο ρωτήθηκε για άλλη μία φορά ο Κάρλο Αντσελότι λέγοντας πως οι ίδιοι έχουν το ελεύθερο να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έμεινε και πέταξε το μπαλάκι παραμονής στις τρεις σημαίες
Ο Λούκα Μόντριτς με τον Τόνι Κρόος AP

Στη Ρεάλ Μαδρίτης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα παραμείνει ο Κάρλο Αντσελότι και πλέον μαζί με το επιτελείο του και τη διοίκηση της ομάδας σχεδιάζουν τις κινήσεις τους για τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως η ομάδα δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου κεντρικού αμυντικού παρά το γεγονός πως τα κουκία είναι μετρημένα μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη τόσο ο Έντερ Μιλιτάο όσο και ο Νταβίντ Αλάμπα ενώ σαφής ήταν και για τις 3 σημαίες της ομάδας.

Ο λόγος για τους Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Νάτσο των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Αντσελότι να ξεκαθαρίζει και πάλι πως και οι τρεις τους είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για το μέλλον τους καθώς είναι κάτι που το έχουν κερδίσει με την παρουσία τους στην ομάδα.

"...Έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ότι θέλουν. Είναι στο χέρι τους. Τους αφήνουμε να αποφασίσουν..." είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιταλός ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει και για τα νέα μεγάλα ταλέντα της Ρεάλ λέγοντας πως είναι στο σωστό δρόμο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το πήρε απόφαση ο Σάντσο: Πιέζει για την μεγάλη επιστροφή

Ο Λίνγκαρντ παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται στα ραντάρ ομάδας της Premier League

Ρόμα: Ο Μουρίνιο στοχεύει και σε στόπερ που έχει στο "περίμενε" ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK