Ο Λίνγκαρντ παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται στα ραντάρ ομάδας της Premier League

Στο στόχαστρο της Έβερτον βρίσκεται ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσι Λίνγκαρντ σύμφωνα με δημοσίευμα του talkSport

Ο Λίνγκαρντ παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται στα ραντάρ ομάδας της Premier League
Ο Τζέσι Λίνγκαρντ σε προθέρμανση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Χωρίς ομάδα βρίσκεται ο Τζέσι Λίνγκαρντ μετά από την αποχώρησή του από την Νότιγχαμ Φόρεστ το περασμένο καλοκαίρι παρά το γεγονός πως προπονήθηκε για μεγάλο διάστημα στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ.

Πλέον, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επιστρέψει στην Αγγλία για προπονήσεις με δημοσίευμα του talkSport να αναφέρει πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα της Premier League.

Ο λόγος για την Έβερτον η οποία είναι ακριβώς πάνω από τη ζωνή του υποβιβασμού, 'έχει 10 βαθμούς τιμωρία εξαιτίας παραβίασης των κανόνων βιωσιμότητας και κερδοφορίας της Premier League, και αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενεργή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως ο Λίνγκαρντ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από όπου και αποχώρησε οριστικά το καλοκαίρι του 2022 ως ελεύθερος έπειτα από 232 συμμετοχές με 35 γκολ και 21 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ προκρίνει 34χρονο φορ έκπληξη για τη γραμμή κρούσης

Ρεάλ: Τα γύρισε και πάλι ο Αντσελότι για τον στόπερ παρά τα σενάρια

Εμπαπέ: Το σίριαλ άρχισε και επίσημα αλλά ο Γάλλος τηρεί σιγή ιχθύος

News 24/7

24MEDIA NETWORK