Ζιντάν: Ο "όρος Νιούκαστλ" που έβαλε στην Μαρσέιγ για να πει το ναι

Θετικός στο ενδεχόμενο αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ αν η ομάδα πωλούνταν στους Σαουδάραβες ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζιζού όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ο εκλεκτός για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ, πριν αυτή καταλήξει στα χέρια του Τζενάρο Γκατούζο, με τον Γάλλο να απαντάει άμεσα όμως άμεσα αρνητικά.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Γάλλος απάντησε αρνητικά καθώς δεν έμεινε ικανοποημένος από το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε, με γαλλικά δημοσιεύματα όμως να αναφέρουν πως ο Ζιζού έβαλε ειδικό όρο για να πει το "ναι".

Συγκεκριμένα, ο θρύλος του γαλλικού ποδοσφαίρου ήταν θετικός να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας αν αυτή πωλούνταν στους Σαουδάραβες όπως συνέβη δηλαδή και με την Νιούκαστλ.

Ο Ζιντάν θεωρεί ότι με την εμπλοκή των Σαουδαράβων στα πράγματα η Μαρσέιγ θα ανέβαινε επίπεδο και θα κατάφερνε να μπει ξανά στα μεγάλα σαλόνια.

Η αγορά της ομάδας από τους Σαουδάραβες μόνο εφικτή δεν έμοιαζε όμως καθώς οι Μασσαλοί πουλήθηκαν μόλις 7 χρόνια στον Φρανκ ΜακΚόρτ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Βραζιλία τον έδιωξε για χάρη του Αντσελότι αλλά αυτός επιστρέφει ξανά στο κορυφαίο επίπεδο

Κάποτε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τον Μέσι, τώρα βρήκε ομάδα στο... παρά πέντε ως ελεύθερος

Ο Τζέραρντ φέρνει στην Αλ Ετιφάκ και πρώην άσο της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK