Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός για αντι-Γκάβι

Για την απόκτηση του Αμαντού Ονάνα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μπαρτσελόνα και σύμφωνα με την SPORT εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον δανεισμό του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο νέος εκλεκτός για αντι-Γκάβι
Ο Γκάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση του χώρου της μεσαίας γραμμής βρίσκεται η Μπαρτσελόνα μετά και τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Γκάβι και δίνουν και παίρνουν τα ονόματα αναφορικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η καταλανική SPORT, ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα και εξετάζονται είναι άσος της Έβερτον, Αμαντού Ονάνα ο οποίος και αποτελεί το νέο μεγάλο ταλέντο των Ζαχαρωτών.

Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 50.000.000 ευρώ ποσό που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι σε θέση να καταβάλει η Μπαρτσελόνα εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP, αλλά δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε κάποιο τρικ.

Αυτό δεν είναι άλλο από το να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι και μετά να κινηθεί για την αγορά του, σε περίπτωση που το επιθυμεί.

Ο Ονάνα τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 16 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έγινε παίκτης της Έβερτον το καλοκαίρι του 2022 όταν και δαπανήθηκε για την περίπτωσή του το ποσό των 35.000.000 ευρώ.

Πάντως, πλην της Μπάρτσα, ο ποδοσφαιριστής φέρεται πως βρίσκεται στα ραντάρ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία επίσης βρίσκεται στην αναζήτηση ενός χαφ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πέρασε από Κολοράντο και Συρακούσες, κατέληξε στην Μπριζ και τώρα τον βολιδοσκοπεί η Ίντερ

Τότεναμ και Νιούκαστλ τσεκάρουν στόπερ που η Γιούβε "ξεφορτώθηκε" το καλοκαίρι με 5.5 εκατ.

Πρώην αστέρι των Γιουβέντους και Μπάγερν παραμένει free agent και "ψάχνεται" παντού

News 24/7

24MEDIA NETWORK