Ρεάλ: Ο Αντσελότι θέλει αλλά οι Μαδριλένοι δεν δίνουν τα 60 εκατ. για τον εκλεκτό για αντι - Μπενζεμά

Υπερβολικές θεωρεί τις απαιτήσεις της Τσέλσι η Ρεάλ Μαδρίτης για την περίπτωση του Κάι Χάβερτζ, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να συζητήσουν το ερχόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Σε αναζήτηση φορ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά για χάρη της Σαουδικής Αραβίας και της Αλ Ιτιχάντ αντί ενός αστρονομικού ποσού.

Ο προπονητής των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι έχει προκρίνει κάποιες περιπτώσεις για την αντικατάσταση του Γάλλου, με τους Χάρι Κέιν και Κάι Χάβερτζ να είναι δύο εξ αυτών.

Για τον Γερμανό επιθετικό η Ρεάλ "χτύπησε" την πόρτα της Τσέλσι, με τους "μπλε" όμως να μην είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό μικρότερο των 60.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρεάλ δεν είναι πρόθυμη να δώσει το συγκεκριμένο, παρά το γεγονός πως έχει σε εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή, με την Τσέλσι μάλιστα να περιμένει και τις επίσημες προτάσεις άλλων κορυφαίων συλλόγων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα, τρομερό: Ο Τσάβι είπε "thank you next" στον Νεϊμάρ και τον έβαλε στο friend zone

Γιορτή στο Μπέρμιγχαμ, πακτωλός χρημάτων από τη μεταγραφή του Μπέλιγχαμ

Αζάρ: Έρχεται το... τέλος αλλά μένει Μαδρίτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK