Αζάρ: Έρχεται το... τέλος αλλά μένει Μαδρίτη

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά να συνεχίσει να μένει στη Μαδρίτη φέρεται πως έχει πάρει ο Εντέν Αζάρ, σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Real Madrid's Eden Hazard walks along the pitch during the Champions League group D soccer match between Real Madrid and Inter Milan at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, Spain, Tuesday, Dec. 7, 2021. Real Madrid won 2-0. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Εντέν Αζάρ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί, μετά από μία 4ετία, ο Εντέν Αζάρ, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα έληγε το καλοκαίρι του 2024.

Ο Βέλγος δεν μπήκε ποτέ στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, ενώ και οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν δεν του επέτρεψαν να αποδώσει τα μέγιστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo ο Βέλγος άσος κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινώσει άμεσα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση καθώς δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αζάρ θα συνεχίσει να ζει στη Μαδρίτη καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη οικογένειά του έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τις συνθήκες της πόλης.

Παρά το γεγονός πως ο Βέλγος επιθυμεί να συνεχίσει να είναι "Μαδριλένος" πήρε την απόφαση να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του όπως έκανε σε ανάλογη περίπτωση ο Μπέιλ, καθώς , παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, πέρασε καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.

Πάντως, για την περίπτωση του Αζάρ, παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε ομάδα από το MLS να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: "Έκλεψε" άλλον έναν ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ

Νεϊμάρ: Αυτοπροτάθηκε στη μεγάλη του αγάπη

Άμραμπατ: Ο Νορντίν έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του Σοφιάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK