Ρεάλ: Ο Μόντριτς είπε όλη την αλήθεια αναφορικά με το μέλλον του μετά τις φήμες

Την επιθυμία του να αγωνίζεται όσο περισσότερο γίνεται για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Λούκα Μόντριτς, λέγοντας πάντως πως πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ρεάλ: Ο Μόντριτς είπε όλη την αλήθεια αναφορικά με το μέλλον του μετά τις φήμες
Ο Λούκα Μόντριτς στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Για τον χρόνο συμμετοχής του μίλησε για πρώτη φορά δημόσια ο Λούκα Μόντριτς μετά τις φήμες που τον θέλουν να είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του μέχρι στιγμής και να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει πρόωρα με προορισμό την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.

Ο έμπειρος Κροάτης μέσος επιβεβαίωσε πως θέλει να αγωνίζεται παραπάνω, ακόμα και τρεις φορές την μέρα καθώς νιώθει σε αρκετά καλή κατάσταση αλλά πρέπει να αποδεχτεί τη νέα κατάσταση.

"...Δεν θέλω να είμαι έξω, θέλω να παίζω, αν είναι απαραίτητο ακόμη και κάθε τρεις μέρες καθώς νιώθω σε καλή κατάσταση. Ότι συμβαίνει γύρω μου είναι απλά μία φυσιολογική διαδικασία οπότε απλά το αποδέχομαι. Πρέπει να είμαι ψυχικά προετοιμασμένος γι' αυτήν την κατάσταση.Θέλω πάντα να παίζω, δεν θέλω να έχω διακοπές. Θέλω μόνο να παίζω. Το αγαπώ αυτό..."

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Κροάτη με την Ρεάλ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους Μαδριλένους να έχουν αποφασίσει να κάνουν ριζικές αλλαγές στο χώρο της μεσαίας γραμμή, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα ανανεωθεί εκ νέου το συμβόλαιό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Κι όμως! Ο Βεράτι δεν άφησε την Ευρώπη για τα χρήματα

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις πήγε για την βόμβα μεγατόνων αλλά έφυγε με άδεια χέρια

Αναβρασμός στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ: Οι παίκτες δεν θέλουν τον Τεν Χαχ, τι λένε και για Κριστιάνο και Σάντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK