Ρεάλ: Ο Πέρεθ έχει ανοίξει την πόρτα για τον Ζιντάν

Όποτε θέλει επιστρέφει στην Ρεάλ Μαδρίτης σε οποιαδήποτε πόστο λέει η SPORT, ενώ δεν αποκλείει να κάτσει και στον πάγκο.

President of Real Madrid Florentino Perez, left, speaks as he is flanked by Zinedine Zidane during a press conference in Madrid, Spain, Thursday, May 31, 2018. Zidane quit as Real Madrid coach on Thursday, less than a week after leading the team to its third straight Champions League title, saying the club needed a change in command. (AP Photo/Borja B. Hojas)
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/BORJA B. HOJAS

Η Γαλλία επέλεξε να συνεχίσει με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν περίμενε έως και την τελευταία στιγμή να εκπληρώσει το όνειρό του που δεν είναι άλλο από το να κάτσει στον πάγκο των πρώην Παγκόσμιων Πρωταθλητών.

Δημοσίευμα της SPORT, πάντως, κάνει λόγο για τις σκέψεις του Φλορεντίνο Πέρεθ όσον αφορά στον Ζιζού. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα για τον Γάλλο θρύλο για οποιοδήποτε πόστο.

Παράλληλα, το καταλανικό Μέσο, σημειώνει πως του Ζιντάν παίζει και για τον πάγκο των Μαδριλένων αφού ο Αντσελότι φαίνεται πως εάν δεν πετύχει να κατακτήσει κάποιον τίτλο φέτος θα αποχωρήσει από την ομάδα. Το όνομα του Ζιντάν παραμένει πάντα συνδεδεμένο με την Γιουβέντους, ενώ κυκλοφορεί και το σενάριο για την εθνική Βραζιλίας.

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Η Λειψία πάτησε pause στα όνειρα των μεγάλων για τον Κροάτη

Ο Μπέιλ σταματάει την καριέρα του με αστρονομική συλλογή τίτλων

Ζοάο Φέλιξ: Προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα που δεν πήρε τον Έντσο Φερνάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK