Ρεάλ: Ο Πέρεθ φέρνει Ντέιβις και "αναγκάζει" άλλο αριστερό μπακ να πάρει την πόρτα της εξόδου

Την υπόθεση της μεταγραφής του Αλφόνσο Ντέιβις προχωρά η Ρεάλ Μαδρίτης προχωρώντας παράλληλα και τις διαδικασίες για την πώληση του Φερλάντ Μεντί.

Bayern's Alphonso Davies plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Αλφόνσο Ντέιβις AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Ο Αλφόνσο Ντέιβις είναι ο πρώτος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας με το Relevo να αναφέρει σε δημοσίευμά του πως όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να γίνει ο παίκτης κάτοικος Μαδρίτης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Μαδριλένοι έχουν με το μέρος τους την πλευρά του ποδοσφαιριστή και θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το συμβόλαιό του με την Μπάγερν εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, κάτι που σημαίνει πως είτε οι Γερμανοί θα ρισκάρουν να τον χάσουν ως ελεύθερο είτε θα "συμβιβαστούν" με την πρόωρη πώληση του.

Παράλληλα με την αγορά του Ντέιβις η Ρεάλ θέλει να προχωρήσει και στην πώληση του βασικού αριστερού της μπακ, Φερλάντ Μεντί καθώς τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών.

Πάντως, προς το παρόν, ο 28χρονος Γάλλος δεν φέρεται πρόθυμος να φύγει από την Μαδρίτη καθώς βλέπει ότι χαίρει της εμπιστοσύνης του Κάρλο Αντσελότι, κάτι που βέβαια αναμένεται να αλλάξει ριζικά από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόθεση της Ρεάλ είναι να ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας σε όλες τις θέσεις γι αυτό και θέλει να πορευτεί στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους Αλφόνσο Ντέιβις και Φραν Γκαρθία.

Ανάλογο φρεσκάρισμα αναμένεται να γίνει και στο δεξί άκρο της άμυνας εκεί όπου υπάρχει ο Καρβαχάλ, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει επίσης το 2025.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ τριβεί τα χέρια της με τις μαγικές εμφανίσεις του Άγγλου, ποιες οι προθέσεις της Χετάφε

Ο Έντρικ κλειδώνει σπουδαίο deal λίγο πριν την ένταξη του στη Ρεάλ

Ρεάλ: Τόσα χρήματα ζητάει η Λεβερκούζεν για να αφήσει τον Τσάμπι Αλόνσο να ζήσει το όνειρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK