Ρεάλ: Ο Πέρεθ βάζει πωλητήριο σε ενδεκαδάτο άσο αλλά ο Αντσελότι δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα

Πρόθυμη να παραχωρήσει τον Φερλάντ Μεντί είναι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Αλφόνσο Ντέιβις, με τον Κάρλο Αντσελότι όμως να έχει άλλη άποψη.

Ρεάλ: Ο Πέρεθ βάζει πωλητήριο σε ενδεκαδάτο άσο αλλά ο Αντσελότι δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα
Ο Φερλάντ Μεντί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2026 θα βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι και πλέον μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και το επιτελείο του καταστρώνουν τα σχέδια τους για την ερχόμενη σεζόν.

Ένα από τα βασικά ζητήματα για τους Μαδριλένους είναι η ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ εκεί όπου υπάρχει ο Φερλάντ Μεντί του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Ο Φλορέντινο Πέρεθ έχει βρει τον νέο ηγέτη στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας στο πρόσωπο του Αλφόνσο Ντέιβις και ασκεί πιέσεις στον παίκτη προκειμένου να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την Μπάγερν Μονάχου και να έρθει στη Μαδρίτη.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Ντέιβις η Ρεάλ θέλει πάση θυσία να πουλήσει τον Μεντί του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με τον Κάρλο Αντσελότι πάντως να έχει άλλη άποψη.

Ο Ιταλός έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Μεντί και θεωρεί πως είναι ένας από τους καλύτερους μπακ στον κόσμο στο αμυντικό κομμάτι αλλά η Ρεάλ του έχει ξεκαθαρίσει πως αν στα γραφεία της φτάσει μία πρόταση κοντά στα 50.000.000 ευρώ, όσα δηλαδή δαπάνησε για να τον κάνει δικό της από την Λυών, τότε θα πει άμεσα το "ναι" στην πώλησή του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μεντί έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η ειδική ρήτρα μαμούθ που πρέπει να καταβάλει για να φέρει πίσω τον νέο Φελαϊνί

Ξεκίνησε για αντι-Λέβα, κατέληξε στη Μπολόνια και πλέον τον θέλει ο Τεν Χαχ

Το μεγάλο αστέρι της Νιούκαστλ πέταξε για Παρίσι αλλά ο συναγερμός έληξε άμεσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK