Ντόρτμουντ: Κάνει τον Μπέλιγχαμ νο1 στην ιστορία της και του βάζει ρήτρα "πρόκληση"

15.000.000 ευρώ ετησίως και ρήτρα αποχώρησης που αγγίζει τα 150.000.000 ευρώ είναι η πρόταση της Ντόρτμουντ στον Τζουντ Μπέλιγχαμ σύμφωνα με την BILD.

Dortmund's Jude Bellingham is in action during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and 1.FC Cologne in Dortmund, Germany, Saturday, March 18, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ AP

Διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει τον Τζουντ Μπέλιγχαμ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024 είναι η Ντόρτμουντ σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, οι Βεστφαλοί αναμένεται να καλέσουν τον Μπέλιγχαμ και τον πατέρα του στα γραφεία τους τις επόμενες ημέρες προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο αναποσαρμογής των όρων του τωρινού του συμβολαίου εστιάζοντας τόσο στις ετήσιες απολαβές του όσο και στη ρήτρα αποχώρησής του.

Συγκεκριμένα, η Ντόρτμουντ θέλει να κάνει τον Άγλλο τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της προσφέροντάς του 15.000.000 ευρώ ετησίως και βάζοντας του ρήτρα που αγγίζει τα 150.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε, ότι το τωρινό συμβόλαιο του νεαρού μέσου λήγει το καλοκαίρι του 2025 και δεν φέρεται πως υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ρήτρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο "άνδρας της χρονιάς" μέσα σε ένα χρόνο αλλάζει τέταρτη ομάδα

Μπάγερν: Περιμένει στην γωνία την Μπάρτσα και ετοιμάζει το πρώτο "δωράκι" στον Τούχελ

Γκβάρντιολ: Μίλησε με Πεπ και έκανε αποκάλυψη για το μέλλον του