Απίστευτα πράγματα στην Αγγλία: Προπονητής πέταξε στο Νησί για να αναλάβει και ο ιδιοκτήτης τον έστειλε πίσω

Ο πρώην προπονητής του Άγιαξ, Άλφρεντ Σρέντερ ήξερε ότι τα έχει βρει σε όλα με την Λιντς, αλλά ο ιδιοκτήτης της ομάδας τον έστειλε πίσω στην Ολλανδία.

In this photo taken on Wednesday, Aug. 19, 2020, Leeds owner Andrea Radrizzani holds a Leeds  shirt, during an interview with the Associated Press in Lisbon, Portugal. Leeds is counting on Marcelo Bielsa leading the team in the Premier League while planning for a future without the enigmatic manager. In his second season in charge, the Argentine ended the teams 16-year exile from the worlds richest league by gaining promotion as Championship winners before his contract expired last month. (AP Photo/Manu Fernandez)
Αντρέα Ραντριτζάνι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τελειωμένο ήξερε πως είναι το deal του με την Λιντς ο πρώην προπονητής του Άγιαξ, Άλφρεντ Σρέντερ. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο τεχνικός πέταξε στην Αγγλία για να ολοκληρώσει το τυπικό της διαδικασίας, αλλά επέστρεψε στην πατρίδα του άπραγος!

Μάλιστα, ο Σρέντερ θα είχε ως βοηθό τον αδερφό του Ντικ ο οποίος είναι προπονητής της Τσβόλε. Ωστόσο, τελευταία στιγμή ο Ιταλός ιδιοκτήτης της ομάδας που αγωνίζεται στο Έλαντ Ρόουντ έδωσε σήμα στον τεχνικό διευθυντή, Βίκτορ Όρτα να τελειώσει τον Σρέντερ πριν καν αρχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του.

Οι Ολλανδοί στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν πως επειδή η ομάδα την 1η Ιουλίου αλλάζει ιδιοκτησία και περνάει σε αμερικανικά χέρια πρέπει να παραμείνει στην Premier League, οπότε για τον Αντρέα Ραντριτζάνι -σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα- ο Άλφρεντ Σρέντερ δεν είχε την εμπειρία να δουλέψει σε μία ομάδα που παλεύει για να μην υποβιβαστεί.

Ο Ιταλός παράγοντας έπεισε τον Όρτα με το σκεπτικό του ο οποίος εν τέλει άλλαξε την απόφασή του και δεν τελείωσε τη συμφωνία όπως αρχικά φαινόταν πως θα γίνει.

Διαβάστε περισσότερα

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Η Τότεναμ ήθελε παλαίμαχο τερματοφύλακα YouTuber και Podcaster για να καλύψει τον Γιορίς

Συνεχίζει την αυτοκαταστροφή του: Συνέλαβαν ξανά παίκτη της Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK