Ρεάλ: Παρά τα μετρημένα κουκιά του Αντσελότι η τακτική του Πέρεθ δεν αλλάζει

Την απόφαση να μην προχωρήσει σε κάποια μεταγραφική κίνηση τον ερχόμενο Ιανουάριο έχει πάρει η Ρεάλ παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα τραυματισμού.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η διακοπή για τις εθνικές ομάδες για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς έχασε για τους επόμενους μήνες τόσο τον Εντουάρντο Καμαβινγκά όσο και τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Οι δύο παίκτες προστέθηκαν στην μακρά λίστα απουσιών του Κάρλο Αντσελότι αλλά δεν φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει το πλάνο των Μαδριλένων για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα, η Ρεάλ δεν θα κάνει καμία μεταγραφική κίνηση τον ερχόμενο Ιανουάριο, κάτι που είχε επιβεβαιώσει προ ημερών και ο Κάρλο Αντσελότι, πριν βέβαια ξεσπάσει η νέα επιδημία τραυματισμών.

Ο Ιταλός περιμένει το προσεχές διάστημα να μειωθεί η λίστα με τους τραυματίες, με την επιστροφή του Κέπα αλλά και των Θεμπάγιος και Τσουαμενί οι οποίοι θα δώσουν λύσεις στο ελλιπές κέντρο των Μαδριλένων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο λόγος που οι μπλαουγκράνα έχουν εκνευριστεί με την Ισπανία για την υπόθεση του Γκάβι

Λίβερπουλ: Ο Σόμποσλαϊ κάνει όργια και με την εθνική και ο Κλοπ τρίβει τα χέρια του

Ο Λουκάκου πέτυχε καρέ τερμάτων μέσα σε 20 λεπτά και στο β' ημίχρονο έπιασε το κινητό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK