Πώς η Ρεάλ θα βγάλει πάνω από 1.000.000 ευρώ για τον τραυματισμό του Καμαβινγκά

Ο τραυματισμός του Εντουάρντο Καμαβινγκά κάνει δύσκολη τη ζωή του Κάρλο Αντσελότι ωστόσο το κλαμπ θα βγάλει χρήματα εν μέσω της απουσίας του Γάλλου.

Real Madrid's Eduardo Camavinga in action during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Εντουάρντο Καμαβιγκά με τη φανέλα της Ρεάλ (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά έφυγε από την Ισπανία για να ενσωματωθεί στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει και την Ελλάδα μεταξύ άλλων ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον κύκλο της διακοπής των εθνικών ομάδων καθώς τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη βάση του.

Η εξέταση που έκανε ο διεθνής μέσος έδειξε ζημιά στο γόνατο η οποία αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης κοντά στους δύο μήνες. Πλήγμα για τον Κάρλο Αντσελότι και το αγωνιστικό τμήμα, αλλά όχι για τα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης αφού ο Καμαβινγκά θα φέρει χρήματα στην ομάδα εξαιτίας του τραυματισμού του.

Συγκεκριμένα επειδή ο παίκτης χτύπησε ενώ βρισκόταν με τους Μπλε η FIFA οφείλει να πληρώνει τους Μαδριλένους 20.548 ευρώ κάθε μέρα που ο ποδοσφαιριστής δεν είναι διαθέσιμος. Εφόσον επιβεβαιωθεί η διάγνωση των γιατρών ότι ο Καμαβινγκά θα μείνει εκτός δύο μήνες και κάτι τότε το κλαμπ θα ωφεληθεί κατά 1.232.880 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ έμεινε... χωρίς χαφ και "σβήνει" μία και καλή τα σενάρια για Μόντριτς

Μάντσεστερ Σίτι: Το νέο wonderkid των Πολιτών είναι από την Νορβηγία και λάμπει στο πλευρό του Χάλαντ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο CR7 χτίζει έπαυλη αξίας 20 εκατ. στη Λισαβόνα και έχει εξοργίσει τους γείτονες, ο λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK