Ρεάλ: Στα ράνταρ της ένας από τους κορυφαίους Ολλανδούς

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντένζελ Ντάμφρις φέρεται να δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti stands prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Τη λίστα με τους παίκτες που σκοπεύει να αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού εξετάζει η Ρεάλ Μαδρίτης και στα ραντάρ του Αντσελότι βρίσκεται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της εθνικής Ολλανδίας.

Ο λόγος για τον νυν άσο της Ίντερ, Ντένζελ Ντάμφρις ο οποίος αγωνίζεται τόσο στη θέση του δεξιού μπακ όσο και σ΄αυτή του δεξιού εξτρέμ και σύμφωνα με το calciomercatoweb βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των Μαδριλένων.

Μάλιστα, ο Ολλανδός αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της εθνικής Ολλανδίας με την οποία έλαβε μέρος και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού ποδοσφαιριστή με την Ίντερ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 28.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Τον αγόρασε 40.000.000 ευρώ και τέσσερα χρόνια δεν ξέρει τι να τον κάνει

Τσέλσι: Ο Πότερ έχει δώδεκα παίκτες στη λίστα του ο Μπέλι του πήρε τους επτά

Ο Χάλαντ δεν είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ μετά από το Μουντιάλ 2022

News 24/7

24MEDIA NETWORK