Τσέλσι: Τον αγόρασε 40.000.000 ευρώ και τέσσερα χρόνια δεν ξέρει τι να τον κάνει

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο έχει παίξει μόλις 43 ματς με τη φανέλα της Τσέλσι από το 2017 και εκτός απροόπτου αποχωρεί οριστικά.

Chelsea's Tiemoue Bakayoko celebrates after scoring during the Champions League group C soccer match between Chelsea and Qarabag at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του με την Τσέλσι AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Καλοκαίρι '17 και η Τσέλσι βγάζει από τα ταμεία της 40.000.000 ευρώ για να πάρει από την Μονακό τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο εκείνη την περίοδο. Ο Γάλλος πάει με τις καλύτερες περγαμηνές στο Λονδίνο, αλλά φτάνοντας στο 2023 βλέπουμε πως έχει αγωνιστεί με τους Μπλε μόλις 43 φορές.

Από το '18 κι έπειτα η Τσέλσι τον δανείζει σε Μίλαν, Μονακό, Νάπολι και πάλι Μίλαν. Στους Ροσονέρι, φέτος, δεν έχει παίξει καθόλου και οι Ιταλοί θέλουν να τελειώνουν μαζί του. Η Τσέλσι, πάντως, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να τον ξεφορτωθεί οριστικά σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η τουρκική αγορά, λοιπόν, καλεί τον 28χρονο. Συγκεκριμένα, στη γειτονική μας χώρα αναφέρουν πως η Τσέλσι τα έχει βρει με την Αντάνα Ντεμίρσπορ και απομένει μονάχα να δώσει τα χέρια ο παίκτης με τους Τούρκους για να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τους Λονδρέζους.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Τσέλσι: Ο Πότερ έχει δώδεκα παίκτες στη λίστα του ο Μπέλι του πήρε τους επτά

Ο Χάλαντ δεν είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ μετά από το Μουντιάλ 2022

News 24/7

24MEDIA NETWORK