Ρεάλ: Στέλνει σκάουτερ σε αγώνα Champions League για τα δύο μεγαλύτερα αστέρια της Νιούκαστλ

Σκάουτερ για τους Αλεξάντερ Ίσακ και Μπρούνο Γκιμαράες θα στείλει η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Τα δύο μεγάλα αστέρια της Νιούκαστλ θα παρακολούθησει από κοντά εκπρόσωπος της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση της αγγλικής ομάδας με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Ο λόγος για τους Αλεξάντερ Ίσακ και Μπρούνο Γκιμαράες, δύο από τις περιπτώσεις που βρίσκονται καιρό στα ραντάρ των Μαδριλένων χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επίσημη κρούση για την απόκτησή τους.

Θυμίζουμε πως ο Γκιμαράες πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία με τις "καρακάξες" για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2028 με ρήτρα αποχώρησης στα 100.000.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον Ίσακ, έγινε κάτοικος Αγγλίας το καλοκαίρι του 2022 αντί του ποσού των 70.000.000 ευρώ, υπογράφοντας κι αυτός συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028, χωρίς όμως να υπάρχει στο συμβόλαιό του κάποια ρήτρα αποχώρησης.

Η Ρεάλ βρίσκεται στην αναζήτηση φορ μετά από την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από τον πάγκο της ομάδας και παρά το γεγονός πως ο Εμπαπέ είναι το μεγάλο φαβορί για την επόμενη μέρα, εξετάζονται και οι εναλλακτικές επιλογές, μεταξύ αυτών και του 24χρονου Σουηδού φορ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μεσαία γραμμή, Κροος και Μόντριτς αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι και παρά το γεγονός πως έχει ήδη γίνει "ανοικοδόμηση" της μεσαίας γραμμή, το όνομα του Γκιμαράες μόνο απαρατήρητο δεν περνάει από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ύψωσε ασπίδα προστασίας για τη μεταγραφή που δέχεται την πιο σκληρή κριτική

Γουέστ Χαμ: Κράτησε 16χρονο wonderkid που ονειρεύεται ολόκληρη η Ευρώπη

Μουρίνιο: Ο Special One ξέσπασε κατά των επικριτών του και αποθέωσε τον νέο κίλλερ της Ρόμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK