Μουρίνιο: Ο Special One ξέσπασε κατά των επικριτών του και αποθέωσε τον νέο κίλλερ της Ρόμα

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν για άλλη μία φορά σε δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο με αφορμή τα σχόλια που γίνονται για το ξεκίνημα της Ρόμα αλλά και για τον Ρομέλου Λουκάκου.

Roma's head coach Jose Mourinho sits on the bench prior to the start of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα AP

Μία από τις χειρότερες εκκινήσεις στην προπονητική του καριέρα έχει κάνει ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα και μετά από το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Φροζινόνε για την Serie A δεν δίστασε να ξεσπάσει για άλλη μία φορά κατά των επικριτών του.

Έτσι, ο Special One με αφορμή και το γκολ που σημείωσε ο Λουκάκου στην αναμέτρηση, που είναι και το 4ο συνολικά με τη φανέλα της Ρόμα, είπε, μεταξύ άλλων, πως τουλάχιστον δεν μπορεί πλέον κάνεις να του ασκήσει κριτική για τον Βέλγο.

"Ο Ρομέλου θα συνεχίσει να σκοράρει, όπου έχει πάει, βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Πάλι καλά, επειδή αν είχε σταματήσει να βάζει γκολ θα με κατηγορούσαν και για αυτό."

Παράλληλα, ο Special One τόνισε πως ενώ τρεις μήνες πριν όλοι παρακαλούσαν για την παραμονή, πλέον τα πράγματα έχουν αντιστραφεί πλήρως και όλοι τον κατηγορούν πως αυτός είναι το πρόβλημα για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα στην έναρξη της χρονιάς.

"Τρεις μήνες πριν με αγαπούσαν όλοι και φοβόντουσαν μην φύγω. Τώρα, τρεις μήνες μετά, σε μία περίοδο που δεν πάμε καλά, παρουσιάζομαι εγώ ως το πρόβλημα. Πιστεύω στους παίκτες μου επειδή είμαστε πολυ ενωμένοι και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το ματς."

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μουρίνιο με την Ρόμα λήγει το καλοκαίρι του 2024 ενώ ο "Μου" για να μην προδώσει την Ρόμα πήρε την απόφαση να απαντήσει αρνητικά σε ουκ ολίγες προτάσεις τόσο από την Premier League όσο και από την Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ τον πήρε στην εκπνοή στο Μονάχο αλλά το 2018 είχε πάει να τον "κλέψει" με μυστικό ραντεβού

Η Μπάρτσα "δένει" για πάντα το μεγάλο της αστέρι με τον όρο που έβαλε στο νέο συμβόλαιο

Μπάγερν: Ο Τούχελ στοχεύει και σε παιδί των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ για τη μεσαία γραμμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK