"Ρεάλ της Ελλάδας η ΑΕΚ"!

"Ρεάλ της Ελλάδας η ΑΕΚ"!
Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της ΑΕΚ πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου. Ο 35χρονος Ρουμάνος τεχνικός παρουσιάστηκε αρχικά στους «κιτρινόμαυρους» από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Παναγιώτη Βαλασόπουλο και στη συνέχεια συνομίλησε για πρώτη φορά με τους παίκτες.

Ο «Ντούμι» απευθυνόμενος στους «κιτρινόμαυρους» τόνισε πως έχει μάθει να παλεύει και στόχος του είναι να φεύγει νικητής από κάθε μάχη. Στη συνέχεια τους ξεκαθάρισε πως θέλει όλοι μαζί να πετύχουν το στόχο της κατάκτησης της τρίτης θέσης που πλέον είναι και ο μόνος εφικτός… Ο κ. Ντουμιτρίου μίλησε και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που τον περίμεναν στους Θρακομακεδόνες. Εκεί παρομοίασε την ΑΕΚ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προκάτοχό του, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Είναι μεγάλη τιμή που είμαι στην ΑΕΚ. Μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα όπως είναι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Η αποστολή μου είναι δύσκολη και το ξέρω. Επίσης είναι δύσκολη γιατί καλούμαι να αντικαταστήσω τον Μπάγεβιτς, έναν θρύλο για την ΑΕΚ» , ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Ντουμιτρέσκου.

«Όλα για την 3η θέση»
Στη συνέχεια, ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε και στο τι θα προσπαθήσει να πετύχει με τη νέα του ομάδα: «Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πλέον στόχος μας είναι η 3η θέση και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χρόνο στη διάθεσή μου αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν πρόκειται να ψάξω για δικαιολογίες. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ που έχει προβλήματα. Όλο το ποδόσφαιρο περνάει κρίση. Όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε τα δύσκολα. Είναι δική μου ευθύνη να οδηγήσω την ομάδα στους στόχους της και δεν ψάχνω δικαιολογίες».

Παρούσα η Original
Στους Θρακομακεδόνες έδωσε το «παρών» και η Original (ήταν περίπου 20-30 άτομα), η οποία εξέφρασε τη στήριξή της στο πρόσωπο του νέου τεχνικού.

***Ο Τάσος Σιούλας θα είναι ο βοηθός του Ντουμιτρέσκου.Ο κ. Σιούλας στο παρελθόν έχει διατελέσει υπεύθυνοςτων ακαδημιών του Παναθηναϊκού.
*** Στην Εθνική Κύπρου κλήθηκε οΓιάννης Οκκάς για το τετραήμερο 16-20 Φεβρουαρίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK