Ρεάλ: Το δίλημμα Εμπαπέ ή Χάλαντ και η δήλωση της μάνατζερ του Νορβηγού που ανοίγει τον δρόμο

Τα μάτια της και στον Έρλινγκ Χάλαντ εξακολουθεί να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός πως προτεραιότητά της παραμένει ο Κιλιάν Εμπαπέ. Γιατί υπάρχει αισιοδοξία με την περίπτωση του Νορβηγού.

Ρεάλ: Το δίλημμα Εμπαπέ ή Χάλαντ και η δήλωση της μάνατζερ του Νορβηγού που ανοίγει τον δρόμο
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Βαθιά το χέρι στη τσέπη είναι διατεθειμένη να βάλει το ερχόμενο καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να φέρει στην ομάδα τον διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων του Φλορεντίνο Πέρεθ αλλά το φιάσκο του 2022, όταν και ο Γάλλος αποφάσισε τη τελευταία στιγμή να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παρί, παρά τις υποσχέσεις που είχε δώσει, κάνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικούς τους Μαδριλένους.

Στη μικρή αλλά ιδιαίτερη ακριβή λίστα των μερένχες βρίσκεται και το όνομα του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος όσο περνάει ο καιρός κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους, με τις δηλώσεις της μάνατζερ του να βάζουν φωτιά στα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του.

Η ατζέντης του Νορβηγού, Ραφαέλα Πιμέντα, ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις της στο ιταλικό CalcioMercato, πως οι ρήτρες υπάρχουν για να δίνουν τη δυνατότητα στον παίκτη να είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο για την παραμονή του ή την αποχώρησή του από μία ομάδα.

Σύμφωνα με το Relevo, αυτές οι δηλώσεις μόνο τυχαίες δεν είναι και δείχνουν έμμεσα πως ο Χάλαντ έχει τον πρώτο λόγο για την απόφαση αναφορικά με το μέλλον του και σίγουρα δεν είναι αρνητικός σε μία ενδεχόμενη μετακίνηση στη Μαδρίτη καθώς από μικρός έχει δηλώσει πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί για τους μερένχες.

Ο Χάλαντ παρά το γεγονός πως βρίσκεται μόλις 1,5 χρόνο στο Μάντσεστερ έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις μαζί της και μόνο αρνητικός δεν είναι σε νέα κίνητρα, με τη Ρεάλ σίγουρα να είναι το μεγαλύτερο εξ αυτών.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Χάλαντ εκπνέει το καλοκαίρι του 2027 με την Σίτι να θέλει άμεσα να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί του προκειμένου να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου του καθώς τα δημοσιεύματα αναφέρουν, χωρίς βέβαια να επιβεβαιώνεται από τους "Πολίτες¨, πως στη συμφωνία με τον Νορβηγό υπάρχει ρήτρα αποχώρησής του ύψους 200.000.000 ευρώ.

Πάντως, ο Εμπαπέ προς το παρόν δεν φέρεται πως έχει ως προτεραιότητα του τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους της Σίτι για το νέο του συμβόλαιο, κάτι που φουντώνει ακόμα περισσότερο τα σενάρια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νιούκαστλ βρήκε τον αντι-Τονάλι στο πρόσωπο του "παραγκωνισμένου" του Πεπ

Τότεναμ: Η επική ατάκα του Σον μετά το αυτογκόλ του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι

Μπαρτσελόνα: Κλείδωσε η πρώτη προσθήκη των μπλαουγκράνα εν όψει Γενάρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK