Ρεάλ: Το "δωράκι" εκατομμυρίων που παίρνει από Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Σεβίλλη

Η Ρεάλ Μαδρίτης επωφελείται οικονομικά από τον αποκλεισμό των Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Ατλέτικο από τη συνέχεια του Champions League.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti stands prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μία ισπανική ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της στη νοκ-άουτ φάση του Champions League κι αυτή είναι η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Σεβίλλη αποκλείστηκαν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κι έκαναν "δώρο" στην Ρεάλ ένα καλό ποσό, έξτρα από τα προβλεπόμενα.

Λόγω, λοιπόν, του market pool η Ρεάλ έχει να παίρνει περισσότερα χρήματα πλέον με το ποσό να υπολογίζεται στα 8,6 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, τα 8,6 δεν αποκλείεται να γίνουν 11 εκατ. ευρώ εάν η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Επίσης, η Ρεάλ έχει καρπωθεί και κοντά στα 4 εκατ. ευρώ από τα έξι ματς των ομιλών. Το κλαμπ της Μαδρίτης πέρυσι που κατέκτησε το τρόπαιο καρπώθηκε 116.000.000 ευρώ με τα 16,8 να είναι από το market pool.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα στο Europa League, Μπάρτσα στη Νέα Σμύρνη με Ρόνι και Total 90

Μπαρτσελόνα: Οι οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να βγουν ξανά στο γήπεδο

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, έγινε θηρίο και δεν χωράει να περάσει από τις πόρτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK