Ρεάλ: Τρίβει τα χέρια του με το νέο νο9 των Μαδριλένων ο Πέρεθ, οι εντυπωσιακές επιδόσεις του

Άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση με τη φανέλα της Παλμέιρας πραγματοποίησε ο Έντρικ, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024.

Ρεάλ: Τρίβει τα χέρια του με το νέο νο9 των Μαδριλένων ο Πέρεθ, οι εντυπωσιακές επιδόσεις του
Ο Έντρικ με τη φανέλα της Παλμέιρας AP

Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ενταχθεί από το καλοκαίρι του 2024 ο Έντρικ, με τους Μαδριλένους να παρακολουθούν στενά τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Παλμέιρας, με την τελευταία εξ αυτών να είναι, αν μη τι άλλο, εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος φορ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Μποταφόγκο, πετυχαίνοντας 2 από τα 4 γκολ στο νικηφόρο 4-3.

Μάλιστα, ο Έντρικ δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς είχε και 3 πετυχημένες ντρίμπλες, 4 κερδισμένα φάουλ αλλά και 7 κερδισμένες μονομαχίες με αντιπάλους του.

Ο Βραζιλιάνος έφτασε τα 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις σε 46 συμμετοχές, με πολλές εξ αυτών βέβαια να είναι ολιγόλεπτες κατ' 'όπιν συννενόησης με την Ρεάλ.

Οι Μαδριλένοι έχουν επενδύσει στον Έντρικ ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ και θέλουν να διασφαλίσουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό μέχρι να ενταχθεί στην ομάδα χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν θέλουν παράλληλα να πάρει και κάποια παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Έντρικ αποτελεί μόνο ένα κομμάτι της ανοικοδόμησης που επιχειρεί η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και 2 χρόνια δημιουργώντας ουσιαστικά μία ομάδα για τα επόμενα 10 χρόνια.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Ο Τότι θέλει να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη του αγάπη, με έναν όρο

Μπάγερν: Έχασε και τον Ντε Λιχτ και έμεινε χωρίς... στόπερ

Η Άρσεναλ θεωρεί "τσουχτερή" την τιμή του Τόνεϊ και φουλάρει για την αποκάλυψη της Λειψίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK