Ρεάλ: Βρίσκεται κοντά στον διάδοχο του Μπενζεμά, στα 60 εκατ. το deal

Τις τελικές συζητήσεις για την απόκτηση του Κάι Χάβερτζ διεξάγει με τη Τσέλσι η Ρεάλ Μαδρότης. Περίπου στα 60.000.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους το συνολικό deal.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τον διάδοχο του Καρίμ Μπενζεμά θέλει να κλείσει άμεσα η Ρεάλ Μαδρίτης με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Τσέλσι για την απόκτηση του Κάι Χάβερτζ.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες θα κλείσει περίπου στα 60.000.000 ευρώ ενώ η Τσέλσι αναμένεται μελλοντικά να εισπράξει και κάποια μπόνους.

Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι εξέτασαν και το ενδεχόμενο απόκτησης του Χάρι Κέιν, αλλά οι απαιτήσεις της Τότεναμ ξεπερνούν τα 100.000.000 ευρώ, ποσό αρκετό μεγάλο για την ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ, η οποία αναμένεται να δαπανήσει ανάλογο ποσό για την αγορά του Τζουντ Μπέλιγχαμ από την Ντόρτμουντ.

Ο Γερμανός επιθετικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει σημειώσει σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους "Μπλε" 9 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 1 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή του σχεδίου "ανοικοδόμηση"

Μίλαν: Αυτό είναι το φαβορί για αντι - Ζλάταν

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK