Ρεάλ: Wonderkid του Τεν Χαχ συμμετείχε στους πανηγυρισμούς και "φούντωσε" τα σενάρια

Την Ρεάλ Μαδρίτης αποθέωσε με σχόλιο του στο Instagram ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μετά από τη νίκη πρόκριση της ομάδας επί της Μπαρτσελόνα για το Copa Del Rey.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ απορεί AP

Δεν σταματούν οι πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τη μεγάλη νίκη των Μαδριλένων επί της Μπαρτσελόνα για την ημιτελική φάση του Copa Del Rey.

Τα "πανηγύρια" είχαν και συνέχεια μέσω του Instagram, και μάλιστα εκεί συμμετείχε και ένα πρόσωπο "έκπληξη' και "φούντωσε" τα σενάρια.

Ο λόγος για το wonderkid της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως "normal" δηλαδή φυσιολογική, την εξέλιξη της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε, πως ο Γκαρνάτσο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους μπλαουγκράνα αφού στην αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα για το Europa League, δεν δίστασε σε κάθε ευκαιρία να "χλευάσει" τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Ο νεαρός Αργεντίνος ανήκει στην ομάδα του Μάντσεστερ από το 2020 ενώ στο παρελθόν βρισκόταν και στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δείτε το σχετικό σχόλιο

Διαβάστε Περισσότερα

Βινίσιους: Πήρε την "εκδίκησή" του από τον Αραούχο με ασύλληπτη ντρίμπλα

Μουρίνιο: Ασύλληπτο! Έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 120 εκατ.

Αντσελότι: Οι παίκτες της Ρεάλ τα "έσπασαν" μετά από το δώρο "έκπληξη" του Ιταλού

News 24/7

24MEDIA NETWORK