Μουρίνιο: Ασύλληπτο! Έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 120 εκατ.

120.000.000 ευρώ και διετές συμβόλαιο συνεργασίας προσφέρουν στον Ζοσέ Μουρίνιο οι Σαουδάραβες προκειμένου να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της χώρας. Στο προσκήνιο και οι Αλ Νασρ, Αλ Αχλί.

Roma's head coach Jose Mourinho gives instructions to his players during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Την παραμονή του στην Ρόμα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο φέρεται πως επιθυμεί ο Ζοσέ Μουρίνιο παρά τα σενάρια που τον θέλουν να έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Premier League αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα νερά όμως έρχεται να ταράξει δημοσίευμα της Corriere dello Sport σύμφωνα με το οποίο ο "Μου" φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση άνευ προηγουμένου για να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι Σαουδάραβες προσφέρουν στον Special One για δύο χρόνια πρόταση ύψους 120.000.000 ευρώ για να αναλάβει είτε τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας ενώ αν δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο, υπάρχει και η επιλογή των Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και Αλ Αχλί.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με όσα γράφουν οι Ιταλοί, δίνεται η δυνατότητα στον Πορτογάλο τεχνικό να αποχωρήσει την πρώτη χρονιά αν δεν επιθυμεί να συνεχίσει ή να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Θυμίζουμε πως στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας βρίσκοταν μέχρι πρόσφατα ο προπονητής των επιτυχιών με τις εθνικές ομάδες, Ερβέ Ρενάρντ, ο οποίος πλέον βρίσκεται πίσω από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Γαλλίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Βινίσιους: Πήρε την "εκδίκησή" του από τον Αραούχο με ασύλληπτη ντρίμπλα

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε μίλησε και έγινε σπουδαία κίνηση

Αντσελότι: Οι παίκτες της Ρεάλ τα "έσπασαν" μετά από το δώρο "έκπληξη" του Ιταλού

News 24/7

24MEDIA NETWORK