Ρεβανσιστής ο Χιμένεθ!

Αφού δήλωσε πως η ΑΕΚ αποτελεί τη δεύτερη αγάπη του μετά τη Σεβίλλη, ο Μανόλο Χιμένεθ εξήγησε το λόγο που πήρε το ρίσκο να γυρίσει ανεξαρτήτως του τρόπου που είχε αποχωρήσει τότε.

Ρεβανσιστής ο Χιμένεθ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ δέχθηκε ν' αναλάβει την ΑΕΚ σε μια τόσο δύσκολη περίοδο γιατί είχε αφήσει λογαριασμούς απλήρωτους όταν έφυγε.

Διευκρίνισε πάντως πως " αν μιλήσουμε για ρεβάνς, θα είναι ρεβάνς όχι για εμένα, αλλά για την ΑΕΚ" και συμπλήρωσε πως " για εμένα η λέξη ΑΕΚ σημαίνει πάρα πολλά. Δεν επέστρεψα στην ομάδα για να πάρω προσωπική ρεβάνς για τον τρόπο με τον οποίο είχα αποχωρήσει. Όταν έφυγα στην πρώτη μου θητεία είχε ξεκινήσει η πτώση που τελικά έφερε την ομάδα στον υποβιβασμό.

Όμως η ΑΕΚ απέδειξε πως δεν πεθαίνει ποτέ και αφού έπεσε στην Γ’ Εθνική, αναστήθηκε και τη χρονιά που ανέβηκε και πάλι στην Super League κατέκτησε και πάλι το Κύπελλο.

Επέστρεψα γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει. Δεν έχω έρθει ούτε για τα χρήματα ούτε για κάτι άλλο. Αν έχω αγαπήσει δύο ομάδες στη ζωή μου, αυτές είναι η Σεβίλλη, όπου έζησα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου και η δεύτερη είναι η ΑΕΚ με την οποία έχω ζήσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Και τώρα δουλειά! Προτιμώ τα έργα και όχι τα λόγια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εποχή Χιμένεθ στην ΑΕΚ
Ο "κομιστής" του Μελισσανίδη

24MEDIA NETWORK