Ριβάλντο: "Δεν μου αρέσει η θέση που παίζω"

Ριβάλντο: "Δεν μου αρέσει η θέση που παίζω"


Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης

Παράπονα για την θέση που παίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο έκανε ο Ριβάλντο με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα. Ο Βραζιλιάνος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του και αποκάλυψε πως θα ζητήσει να μιλήσει με τον Τροντ Σόλιντ ώστε να αλλάξει η κατάσταση.

«Δεν μου αρέσει η θέση που παίζω και θα μιλήσω με τον κ.Σόλιντ. Η θέση μου δεν είναι δεξιά, άλλωστε το δεξί πόδι δεν είναι το καλό μου. Εγώ θέλω να αγωνίζομαι πίσω από τους δύο επιθετικούς σε ελεύθερο ρόλο. Ελπίζω κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να αγωνιστώ εκεί που μου ταιριάζει».

Από εκεί και πέρα, στη συνέντευξη Τύπου οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης τόνισαν:

Τροντ Σόλιντ:
«Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα. Επαιξε καλά και δεν μας έδωσε χωρο. Ηταν δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Μετά τον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ επιστρέψαμε στην ελληνική πραγματικότητα. Δεν ήμασταν ακριβείς στις σέντρες, ενώ ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καθόλου καλός. Ηταν ένα καλό, αλλά ελεγχόμενο παιχνίδια για εμάς. Οι παίκτες μου δεν είναι ρομπότ. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο».

Στόικο Μλαντένοφ:
«Ηταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Η Καλλιθέα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και μέχρι τώρα το έχει αποδείξει. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και με αγωνιστική πειθαρχία θα μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Παντελής Καφές:
«Δεν παίξαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο. Η Καλλιθέα είχε καλή αμυντική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν αμφίρροπο. Εμείς πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε και είχαμε ανάγκη. Ημασταν επηρεασμένοι από την ήττα της Τρίτης και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Μιχάλης Τζωρμπατζάκης:
«Παίξαμε αρκετά καλά και είχαμε ευκαιρίες. Πιστεύω πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και η βαθμολογία μας αδικεί. Τώρα κοιτάμε μπροστά».

Δηλώσεις έκαναν και οι Γιάγια Τουρέ και Νέρι Καστίγιο, οι οποίοι τόνισαν χαρακτηριστικά:

Γιάγια Τουρέ:
«Δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να προσπαθήσουμε και να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας τη Ρόζενμποργκ».

Νέρι Καστίγιο:
«Μη με ρωτάτε τη φταίει και δεν παίζουμε καλά. Ρωτήστε τους αρμόδιους. Ηταν ένα σκληρό ματς. Δεν μπορούμε να βρίσκουμε δικαιολογίες. Δεν περίμενα να δυσκολευτούμε τόσο κόντρα στη Καλλιθέα. Χαίρομαι για το γκολ που έβαλα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK