Ριβάλντο: "Φεύγω, αλλά θα ξαναγυρίσω"

Ριβάλντο: "Φεύγω, αλλά θα ξαναγυρίσω"


Ρεπορτάζ: Γιάννης Μέγας

Τις τελευταίες ημέρες ο Ριβάλντο βρίσκεται στο επίκεντρο του ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρώτα με τις δηλώσεις για την θέση που τον βάζει να αγωνίζεται ο Τροντ Σόλιντ και τώρα με τα δημοσιεύματα βραζιλιάνικων ΜΜΕ σχετικά με ενδιαφέρον της Παλμέιρας να τον εντάξει στο δυναμικό της τον Δεκέμβρη. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί το ταξίδι του Βραζιλιάνου στην πατρίδα του που ήρθε να "φουντώσει" τα σενάρια περί αποχώρησής του από τους "ερυθρόλευκους".

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

"Στα πλαίσια της πολιτικής της για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων πρωταθλήματος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αποφάσισε για τον αγώνα με την ΑΕΚ να μην προμηθευθεί και διαθέσει στους φιλάθλους της εισιτήρια. Η απόφαση ισχύει και για όλα τα μελλοντικά ματς που υπάρχει η πιθανότητα να προκληθούν επεισόδια. Τέλος, με την παρούσα συγχαίρει τους φιλάθλους της για την άψογη συμπεριφορά τους στους αγώνες Πρωταθλήματος και Champions League".

Βλέποντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ο Ριβάλντο έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής". Ο σούπερ-σταρ του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την χαρά του που αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας, εξέφρασε την επιθυμία του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, ενώ ξεκαθάρισε πως το ταξίδι στη Βραζιλία γίνεται για προσωπικούς λόγους.

"Ειλικρινά δεν ξέρω από πού προκύπτουν τα περί μεταγραφής μου. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα" , τόνισε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: "Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι ο Ολυμπιακός και μόνο. Το σίγουρο είναι πως αν ταξιδέψω στη Βραζιλία θα το κάνω μόνο για προσωπική μου υπόθεση. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα, τα υπόλοιπα είναι βλακείες. Έχω συμβόλαιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό. Έχω όρεξη να παίξω καλή μπάλα και θα το δείτε σύντομα. Θα είμαι αυτός που πρέπει και θέλετε να είμαι".

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, ο Ριβάλντο δημιουργεί -άθελά του ή όχι θα το δείξει... η ιστορία- θέμα χωρίς ωστόσο να παραλείψει να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις ή τριγμοί στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο.

Σόλιντ: "Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο ματς με τον Ακράτητο"

Συγκεντρωμένοι στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ακράτητο και μόνο σε αυτό είναι ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν ως μοναδικό τους στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν με επιτυχία την πορεία που έχουν ξεκινήσει στο πρωτάθλημα. Ο Τρόντ Σόλιντ στις δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή το πρωί στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού, τόνισε ιδιαίτερα ότι είναι σημαντικό να έχει όλους τους παίκτες του σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή.

"Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και μόνο σε αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι σε ετοιμότητα, και αυτοί που θα ξεκινήσουν και αυτοί που θα είναι στον πάγκο. Ειδικά για αυτούς που δεν θα ξεκινήσουν το παιχνίδι θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι, γιατί όταν τους ζητηθεί θα πρέπει να δείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν."

Ξεκινάει ο Καψής

Ο Σόλιντ, όπως είχαμε πει και τις προηγούμενες ημέρες, ψάχνει θέση για να χωρέσει τον Παντελή Καφέ στην εντεκάδα. Ο διεθνής μέσος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και αυτό το στοιχείο θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Νορβηγός τεχνικός.

Από εκεί και πέρα ο Σόλιντ δεν έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του για την εντεκάδα. Στην προπόνηση της Παρασκευής χώρισε τους παίκτες σε 9άδες και έκανε ασκήσεις τακτικής. Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να πάρει φανέλα βασικού ο Καψής και να μείνει στον πάγκο ο Ανατολάκης έτσι ώστε αν ο Ολυμπιακός παίξει με 3 αμυντικούς κόντρα στην Ρεάλ ο πρώην παίκτης της Μπορντό να έχει παιχνίδια στα πόδια του.
Από εκεί και πέρα ο Μπαμπακίντα μάλλον θα αφήσει τη θέση του στον Καφέ. Υπάρχει πιθανότητα να πάρει ανάσες και ο Στολτίδης. Αν τελικά γίνει αυτό θα ξεκινήσει ο Ταραλίδης που κόντρα στον Πανιώνιο έδειξε ετοιμοπόλεμος.


Η αποστολή: Γιάννου, Νικοπολίδης, Ανατολάκης, Μπαμπανγκίντα, Μπουλούτ, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Ντάνι, Γεωργάτος, Καφές, Καψής, Κωνσταντίνου, Κωστούλας, Μαυρογενίδης, Οκκάς, Πάντος, Ριβάλντο, Στολτίδης και Τουρέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK