Ριζοσπαστική πρόταση της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου

Η αγγλική ομοσπονδία ανησυχεί σφόδρα για το γεγονός ότι ο αριθμός των Αγγλων παικτών στην Πρέμιερ Λιγκ μειώνεται αλλά φυσικά δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Ριζοσπαστική πρόταση της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου

Οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας έχουν επεξεργαστεί ένα ολόκληρο σχέδιο που μπορεί να βγάλει το αγγλικό ποδόσφαιρο από το αδιέξοδο και τη δύσκολη αυτή, το βασικό σχέδιο του οποίου περιλαμβάνει την ίδρυση νέας κατηγορίας στην οποία θα παίζουν οι δεύτερες ομάδες των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι διοικήσεις των συλλόγων θα επιλέξουν επίσης αν αυτή η κατηγορία θα ενταχθεί στις επαγγελματικές ή όχι. Οι ομάδες "Β" θα μπορούν να υποβιβάζονται ή να προβιβάζονται αλλά δεν θα φθάνουν πιο ψηλά από τη League One (τρίτη κατηγορία στην Αγγλία) και δεν θα συμμετέχουν στο Κύπελλο.

Στη σύνταξη του σχεδίου συμμετείχαν 650 προσωπικότητες του ποδοσφαίρου στην Αγγλία ενώ άμεσος στόχος είναι η σαφής άνοδος του ποσοστού των Αγγλων παικτών στο αγγλικό πρωτάθλημα μέχρι το 2022.

Ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας Ρόι Χόντγκσον τόνισε σχετικά : "Οσοι έχουν πάθος με το ποδόσφαιρο της χώρας μας θα υποστηρίξει αυτές τις προτάσεις. Ολοι έχουμε ευθύνη όταν καλούμαστε να απαντήσουμε στο ερώτημα πως μπορούμε να παρέχουμε μία νέα πλατφόρμα στους Αγγλους παίκτες στο μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK