Ρονάλντο: Αυτούς τους τέσσερις παίκτες της Γιουνάιτεντ κάλεσε στην Σ. Αραβία

Τέσσερις από τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάλεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε αγώνα της Αλ Νασρ σύμφωνα με την SUN.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures as he leaves the pitch after being substituted during the World Cup group H soccer match between South Korea and Portugal, at the Education City Stadium in Al Rayyan , Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας (AP PHOTO/FRANCISCO SECO)

Δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μαντσέστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Νοέμβριο, με τον Πορτογάλο να πληρώνει τη συμπεριφορά του προς τον Έρικ Τεν Χαχ αλλά και την περιβόητη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στον Πιρς Μόργκαν.

Ο Πορτογάλος σταρ, επειδή έφυγε αρκετά ξαφνικά από την ομάδα του Μάντσεστερ, δεν πρόλαβε να χαιρετήσει πολλούς από τους συμπαίκτες του.

Με κάποιους απ' αυτούς, σύμφωνα με την SUN, κρατάει ακόμα επαφές και μάλιστα τους προσκάλεσε σε αγώνα της Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία.

Ο λόγος για τους Χάρι Μαγκουάιρ, με τον οποίο έχει υπάρξει συμπαίκτης μόνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερναντες, με τον οποίο συνυπάρχει στην εθνική Πορτογαλίας αλλά και τους Κασεμίρο και Ραφαέλ Βαράν με τους οποίους ήταν συμπαίκτης και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος εκτιμά και τους τέσσερις και θα ήθελε να τους δει σε κάποια από τις αναμετρήσεις του με την φανέλα της Αλ Νασρ, ενώ δεν αποκλείεται η πρόσκληση του Πορτογάλου να έχει και μεταγραφικό χαρακτήρα, καθώς πολλά δημοσιεύματα θέλουν τους Σαουδάραβες να εξετάζουν πρώην συμπάικτες του Κριστιάνο ώστε να στελεχώσουν την ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Μπέλιγχαμ και τα δεδομένα για αντι-Μπενζεμά

Τσιτσιπάς: Συγκίνησε με τα λόγια του για τον Τζόκοβιτς

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το λυτρωτικό του κλάμα μετά τον τελικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK