Ρεάλ: Μπέλιγχαμ και τα δεδομένα για αντι-Μπενζεμά

Τον Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει θέσει ως νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εξετάζονται και οι πιθανοί αντικαταστάτες του Μπενζεμά.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti stands prior the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, April 9, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το πλάνο της για το ερχόμενο καλοκαίρι σχεδιάζει η Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Κάρλο Αντσελότι και το επιτελείο του έχουν δύο στόχους στο μυαλό τους.

Ο ένας είναι η απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, για τον οποίο ο μεγάλος ανταγωνιστής είναι η Λίβερπουλ αλλά οι Μαδριλένοι φέρεται να έχουν κερδίσει έδαφος ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη μεταγραφή του.

Ο άλλος στόχος είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να αναπληρώσει όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα το κενό του Καρίμ Μπενζέμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ρεάλ μπορεί να απέκτησε τον Έντρικ,κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες αγορές στην ιστορία της, αλλά ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι μόλις 16 ετών και αναμένεται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2024.

Στο ρόστερ υπάρχει και ο Μαριάνο Ντίαζ ο οποίος όμως δεν υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο, οπότε στη θέση "9" υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή ένα μεγάλο κενό πίσω από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Προς το παρόν δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κάποιο όνομα για αντικαταστάτης του Γάλλου, με τον Πέρεθ πάντως να μη ξεχνά ποτέ την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το λυτρωτικό του κλάμα μετά τον τελικό

Τσιτσιπάς: Το τεράστιο ποσό που έβαλε στα ταμεία του

Τσιτσιπάς: Υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Νόλε και ηττήθηκε στον τελικό του ΑΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK