Ρονάλντο: "Έχω κοιμηθεί περισσότερες φορές με τον Ρομπέρτο Κάρλος παρά με τις γυναίκες μου" (VIDEOS)

Με χιούμορ, αλλά και ειλικρίνεια απάντησε ο Ρονάλντο, όταν κλήθηκε να απαντήσει ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης του, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους κορυφαίους της γενιάς του και όχι μόνο.

Ρονάλντο: "Έχω κοιμηθεί περισσότερες φορές με τον Ρομπέρτο Κάρλος παρά με τις γυναίκες μου" (VIDEOS)

Το "Φαινόμενο" παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Sports Illustrated, όπου μίλησε για τους αγαπημένους συμπαίκτες, τους πιο δύσκολους αντιπάλους και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

- Ποιο είναι το αγαπημένο γκολ της καριέρας σου;

"Τα δύο του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2002 ήταν για μένα το καλύτερο συναίσθημα".

- Ποιο ήταν το πιο δύσκολο γκολ της καριέρας σου;

"Εκείνο με την Κομποστέλα το 1996, όταν αγωνιζόμουν στην Μπαρτσελόνα. Δεν βλέπεις κάθε μέρα γκολ σαν κι αυτό".

- Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος αμυντικός που αντιμετώπισες;

"Ο Πάολο Μαλντίνι. Ήταν σκληρός κάθε φορά που ήμασταν αντιμέτωποι. Και δεν ήταν λίγες φορές που έπαιξα εναντίον του. Είναι ένας πολύ καλός φίλος".

- Ο πιο δύσκολος τερματοφύλακας;

"Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Είναι τόσο ογκώδης, βρίσκεται παντού, με διαφορά ο πιο δύσκολος τερματοφύλακας που αντιμετώπισα".

- Ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης σου;

"Έχω πολλούς φίλους στο ποδόσφαιρο. Ο καλύτερος συμπαίκτης ήταν ο Ρομπέρτο Κάρλος. Έχω κοιμηθεί μαζί του στα προπονητικά κέντρα πιο πολλές φορές από κάθε σύντροφο που είχα στη ζωή μου! Πέρασα 20 χρόνια μαζί του με την εθνική ομάδα, την Ρεάλ Μαδρίτης, την Κορίνθιανς..."

- Ο καλύτερος προπονητής;

"Ο Μάριο Ζαγκάλο. Ήταν σαν πατέρας. Είναι τόσο ευγενικός, τόσο υπομονετικός... Πραγματικά είναι πολύ καλός στο να σε διδάσκει και να σε βοηθά. Έτσι είναι με όλους".

- Ο καλύτερος αντίπαλος;

"Ο Ζινεντίν Ζιντάν. Είχα την ευχαρίστηση να προπονούμαι μαζί του. Οι άνθρωποι είδαν πολλά στους αγώνες, αλλά εγώ τον έβλεπα κάθε μέρα στην προπόνηση, στα ματς... Κάθε φορά ήταν εκπληκτικό που τον παρακολουθούσα".

- Ο παίκτης που θαύμασες περισσότερο;

"Ο Ζίκο ήταν το ίνδαλμά μου. Ήταν εξαιρετικός με την Φλαμένγκο κι εγώ ήμουν υποστηρικτής αυτής της ομάδας. Τον παρακολουθούσα και πάντα έλεγα ότι θέλω να γίνω σαν κι αυτόν. Είναι ο μεγάλος μου ήρωας".

- Ποιο είναι το κορυφαίο "εννιάρι" του σήμερα;

"Νομίζω ο Ιμπραχίμοβιτς. Φορά το Νο10, αλλά αγωνίζεται σαν "εννιάρι". Τον τελευταίο χρόνο έχω επισκεφθεί κανα-δυο φορές το Παρίσι για να τον παρακολουθήσω. Είναι πάρα πολύ καλός, ο καλύτερος αυτή τη στιγμή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK