Ρονάλντο: "Πατέρας μου ο Φέργκιουσον, αλλά δεν είναι Μουρίνιο"

Ο Κριστιάνο Ρονάλτνο εξέφρασε την άποψη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει όλα τα στοιχεία για να κατακτήσει κάθε διοργάνωση που θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν. Ο Πορτογάλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης στον Ζοσέ Μουρίνιο, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά και την συμμετοχή της Πορτογαλίας στο Euro 2012.

Ρονάλντο: "Πατέρας μου ο Φέργκιουσον, αλλά δεν είναι Μουρίνιο"

Ο Ρονάλντο σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ηλεκτρονική έκδοση της "Marca" τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ολοκληρωμένη ομάδα, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα διεκδικήσει 6 τίτλους την επόμενη σεζόν.

"Έχουμε σπουδαία ομάδα. Το πλάνο είναι να διατηρήσουμε την ίδια βάση και να αποκτηθούν μερικοί μόνο καινούριοι παίκτες. Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε άλλη μια εκπληκτική χρονιά. Θα διεκδικήσουμε 6 τίτλους την επόμενη σεζόν".

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε επίσης για τη συμβολή που είχε στην εξέλιξη του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά και για την τύχη να έχει προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο θεωρεί τον κορυφαίο στον κόσμο.

"Ο Σερ Άλεξ είναι σαν δεύτερος πατέρας για μένα. Αγωνίστηκα για πρώτη φορά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα 18 μου και έμαθα πολλά πράγματα από αυτόν. Είχα την τύχη στη συνέχεια της καριέρας μου να έχω προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο. Είναι σπουδαίος προπονητής, μπορώ να πω ότι κανένας δεν είναι σαν αυτόν. Με δίδαξε πολλά και με βοήθα να βελτιώνομαι συνεχώς".

Ο Ρονάλντο παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της σεζόν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας στο Euro 2012.

"Έχουμε όλοι την ίδια φιλοδοξία, είναι μια μεγάλη διοργάνωση και θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση για να βοηθήσω την ομάδα.

Έχουμε στη διάθεση μας πολύ λίγες μέρες για να προετοιμαστούμε. Είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις μια ομάδα μέσα σε 20 μέρες αλλά οι προπονητές ξέρουν πως να το διαχειριστούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK