Ρονάλντο: Η Αλ Νασρ είχε δώσει μυθικό συμβόλαιο και στον Άμραμπατ της ΑΕΚ

Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες που διαθέτει η ΑΕΚ στο ρόστερ της είχε κάνει χρυσοφόρο και πρωταθληματικό πέρασμα από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο.

SUPERLEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Άμραμπατ με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νορντίν Άμραμπατ προτού υπογράψει στην ΑΕΚ είχε περάσει κάποια χρόνια της καριέρας του στην βαθύπλουτη Αλ Νασρ η οποία εδώ και μερικές ώρες έχει κάνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κολυμπάει στο χρήμα. Φημολογείται πως ο Πορτογάλος θα λαμβάνει ετησίως έως το 2025 κοντά στα 200.000.000 ευρώ στο χρόνο!

Πάντως, και για τον Μαροκινό της Ένωσης οι Σαουδάραβες δεν πλήρωσαν και λίγα. Δημοσιεύματα της εποχής έκαναν λόγο για ένα πανάκριβο ντιλ με την Γουότφορντ το καλοκαίρι του 2018 το οποίο απέφερε καλά χρήματα και στο αγγλικό κλαμπ, αλλά και στον διεθνή πλάγιο επιθετικό.

Στο Transfermarkt αναφέρεται πως η μεταγραφή κόστισε στην Αλ Νασρ 8,5 εκατ. ευρώ αποζημίωση στην Γουότφορντ. Τα ρεπορτάζ της εποχής, όμως, σημείωναν πως οι Άγγλοι πήραν 5.000.000 δολάρια και ο Άμραμπατ (κρατηθείτε) 10.000.000 ευρώ σε βάθος τριετίας.

Ο 35χρονος, πλέον, ποδοσφαιριστής έμεινε στην Σαουδική Αραβία από το '18 έως το '21 (σ.σ. μετά υπέγραψε ελεύθερος στους κιτρινόμαυρους) και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, αφού στέφθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 18/19 ενώ το 19/20 και το 20/21 κατέκτησε δύο κύπελλα.

Στο αντίο του στην Αλ Νασρ ο Άμραμπατ ανέβασε βίντεο στο Instagram που οι φίλαθλοι της ομάδας στο 11' του ματς άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του:

Διαβάστε περισσότερα

Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

Ρονάλντο: Αυτή είναι -η λαμπερή- ενδεκάδα της Αλ Νασρ με CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK