Ρονάλντο: Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

Παλιοί μας γνώριμοι περιμένουν στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας τον νεοφερμένο Κριστιάνο Ρονάλντο της Αλ Νασρ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Ο Γιώργος Δώνης είναι προπονητής στην Σαουδική Αραβία EUROKINISSI SPORTS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε στην Αλ Νασρ έως το 2025 και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα η οποία διαθέτει ένα αξιοπρεπές ρόστερ με παίκτες υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου.

Για να κατακτήσει, όμως, ο CR7 ένα πρωτάθλημα και στην Σαουδική Αραβία θα πρέπει να πάει την ομάδα του στην κορυφή και να την κρατήσει εκεί. Μέχρι στιγμής το σύνολο του Ρούντι Γκαρθία βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η 3η Αλ Ιτιχάντ είναι από κοντά και περιμένει το ξεπέταγμά της με ματς λιγότερο. Στην κορυφή φιγουράρει η Αλ Σαμπάπ.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο να για να σηκώσει κούπα σε αυτή τη νέα περιπέτεια που αποφάσισε να ζήσει θα συγκρουστεί και με 6 "δικά μας" παιδιά. Πάμε ιεραρχικά:

Ο Γιώργος Δώνης ζει και εργάζεται στην Σαουδική Αραβία, καθώς είναι ο προπονητής της Αλ Φατέχ. Στην ίδια ομάδα ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, Φραν Βέλεθ.

Και ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Ντέβις Επασί θα είναι αντίπαλος του Κριστιάνο. Αγωνίζεται στην Άμπχα. Πήγε εκεί το καλοκαίρι οι Κρητικοί έβαλαν στα ταμεία τους 700.000 ευρώ. Not bad. Συνεχίζουμε...

Σπουδαίος παίκτης. Πάτησε στην Ελλάδα και τρέλανε τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Ναι, ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ παίζει μπάλα στην Σαουδική Αραβία ως δανεικός. Η Κράσνονταρ τον έχει δώσει στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Αλ Σαμπάπ.

ΠΑΟΚ time τώρα. Θυμάστε τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα; Πέρασε ένα φεγγάρι δανεικός στους Θεσσαλονικείς. Αυτή την περίοδο είναι εκ νέου δανεικός από την Νιού Γιορκ Σίτι στην Αλ Ραέντ.

Πάμε και σε μία περίπτωση που κανένας δεν θυμάται ότι πέρασε από την Ελλάδα. Ούτε ο ίδιος λογικά. Πρόκειται για τον Σουηδοθρεμμένο, Μίκαελ Ντίρεσταμ. Στόπερ με θητεία στην Ξάνθη το 2019 έως το καλοκαίρι 2020. Είχε κάνει 19 εμφανίσεις με την ελληνική ομάδα.

Ειδική περίπτωση: Ο Αλμπέρτο Μποτία βγάζει το ψωμί του στην Σαουδική Αραβία από το 2018. Πρώτα έπαιξε στην Αλ Χιλάλ και στη συνέχεια στην Αλ Γουέχντα. Ρεπορταζιακά, πάντως, ο Ισπανός στόπερ ψάχνεται να επιστρέψει Ελλάδα εδώ και καιρό λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Φαίνεται στο Transfermarkt βς παίκτης της προαναφερθείσας ομάδας, αλλά δεν είναι.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτή είναι -η λαμπερή- ενδεκάδα της Αλ Νασρ με CR7

Ο Πελέ ξεκαθάρισε ποιος ήταν ο GOAT το 2009 με μία ατάκα

Πελέ: Αποθέωσε πρώην παίκτη του Άρη που δεν έγινε ποτέ ο "νέος Πελέ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK