Ρονάλντο: Η ατάκα στον Μανέ που δείχνει ότι ήθέλε Μπάγερν

Πως συνάντησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο λίγες μέρες μετά από την υπογραφή του στην Μπάγερν Μονάχου δήλωσε ο Σαντιό Μανέ, με τον Πορτογάλο να του μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους Βαυαρούς.

Al Nassr's Cristiano Ronaldo enters the pitch to play the Saudi Pro League match between Al Ettifaq FC and Al Nassr FC at Mrsool Park Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo)
Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Αλ Νασρ AP

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε ο Σαντιό Μανέ λίγες μέρες μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου.

Όπως αποκάλυψε ο Σενεγαλέζος επιθετικός σε δηλώσεις του, λίγο μετά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Μονάχου, έκανε ολιγοήμερες διακοπες στη Μαγιόρκα, όπου και συνάντησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σταρ σύμφωνα με τη συνέντευξη που έδωσε ο Μανέ στη γερμανική Bild, του είπε πως έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του και πως και η Μπάγερν αλλά και η Bundesliga είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

"Με συνεχάρη και μου είπε πως η Μπάγερν είναι ένα πολύ καλο κλαμπ και είναι ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου. Τον συνάντησα λίγες μέρες μετά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου"

Θυμίζουμε, ότι ο Ρονάλντο πριν υπογράψει στην Αλ Νασρ είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, με την Μπάγερν να ήταν από τις πρώτες επιλογές που εξέτασε.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκανε εισήγηση αξίας 70 εκατ. για το καλοκαίρι

Νιούκαστλ: Οπαδός έδωσε μισό μισθό για τατουάζ που έγραφε ότι η ομάδα του πήρε το Carabao Cup

Ανατριχιαστικό! Επιβάτης έχασε το πορτοφόλι του και δεν επιβιβάστηκε ποτέ στο τρένο

News 24/7

24MEDIA NETWORK