Ρονάλντο: Ο γιος του CR7 δεν είναι στις ακαδημίες της Ρεάλ

Φαίνεται πως ο Κριστιάνο Τζ. δεν είναι στις ακαδημίες της Ρεάλ όπως είχε κυκλοφορήσει πριν τις υπογραφές με την Αλ Νασρ.

Juventus' Cristiano Ronaldo with his son Cristiano Jr prior to the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ρονάλντο με τον γιο του Κριστιάνο Τζ. AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλυσε το συμβόλαιό του με την Γιουνάιτεντ κι έκανε κάποιες προπονήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης, κυκλοφόρησε πως ο γιος του Κριστιάνο Τζ. επέστρεψε στις ακαδημίες της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Ο μικρός Κριστιανίτο που θεωρείται ταλέντο ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια: Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Γιούβε και τώρα Αλ Νασρ. Ο Πορτογάλος, κατόπιν ενός post της Χεορχίνα, φαίνεται πως έχει μπει στις ακαδημίες της νέας ομάδας του διάσημου πατέρα του.

Η σύντροφος του CR7 έγραψε προ ημερών στα social media: "Υποστηρίζοντας τον μεγάλο αδερφό που παίζει". Η δημοσίευση έχει αναπαραχθεί από τα Μέσα και δείχνει πως η Χεορχίνα κι ο μικρούς Ματέο παρακολουθούν προπόνηση ή αγώνα του Κριστιανίτο στο Ριάντ.

Διαβάστε περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Πώς είναι οι φυλακές που οδηγήθηκε ο Βραζιλιάνος

Το δράμα της οικογένειας Ρονάλντο: Δεν βρίσκουν σεφ για τη βίλα τους

Λούκα Ντόντσιτς: Η εσωτερική όψη του "τέρατος" που οδηγεί ο Σλοβένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK