Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ έβγαλε τα μάτια της με τον γιο του Πορτογάλου

Ο γιος του Ρονάλντο, Κριστιάνο Τζ. επέστρεψε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουνάιτεντ μάλλον έβγαλε τα μάτια της.

Juventus' Cristiano Ronaldo with his son Cristiano Jr prior to the Serie A soccer match between Juventus and Atalanta at the Allianz stadium, in Turin, Italy, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ρονάλντο με τον γιο του Κριστιάνο Τζ. AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η επιστροφή του Κριστιάνο Τζ. στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι από μόνη της μία βόμβα, χωρίς να χρειάζεται να πλέξει κανείς κάποιο σενάριο αναφορικά με τον πατέρα του και το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά κι αυτός τη φανέλα της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο η Ρεάλ να βάλει στο ρόστερ της τον CR7, άσχετα με το τι έχει προσφέρει στο κλαμπ.

Ο γιος του Ρονάλντο είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Μπορεί να είναι μόλις 12 χρονών, αλλά έχει μπει από νωρίς στα... βάσανα και διάγει από νεαρή ηλικία τη ζωή ενός αθλητή. Πολλάκις ο Κριστιάνο έχει μαζί του τον Κριστιάνο Τζ. στο γυμναστήριο και στα γήπεδα που διαθέτουν οι υπερπολυτελείς κατοικίες τους.

Ο μικρός Ρονάλντο ακολουθείται από έναν μύθο πως είναι ένας εξαιρετικά πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, ικανός να μπει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε πρώτο στάδιο. Η Γιουνάιτεντ τον έχασε, αφού ο Τζούνιορ αποχώρησε μαζί με τον πατέρα του και επέστρεψε στην Μαδρίτη εκεί που σε αγώνες είχε σκοράρει 50 γκολ.

Διάφορα βίντεο κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και δείχνουν/αποδεικνύουν πως ο μικρός το έχει με την μπάλα. Τον βοηθάει πάντως ότι σε σύγκριση με άλλα παιδιά της ηλικίας του μοιάζει αρκετά μεγαλύτερος και σαφώς είναι πιο αθλητικός.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή: Με ποια ενδεκάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μουντιάλ 2026

Γιουνάιτεντ: Μόνο κάλα δε πήρε ο Τεν Χαχ ερώτηση δημοσιογράφου για τον Χάκπο

Άπαιχτη Μπενφίκα: Έχει ήδη κάνει σκάουτινγκ σε δύο Αργεντινούς/διαδόχους του Έντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK