Ρονάλντο: Ο Μέσι τον κατατρέχει και στην Σαουδική Αραβία

Ένα αστείο του Ρούντι Γκαρσία πως πρώτα ήθελε να φέρει τον Μέσι στην Αλ Νασρ δεν αφήνει τον Ρονάλντο ν' αγιάσει.

Portuguese soccer player Ronaldo, left, shakes hands wit Argentinian soccer player Lionel Messi during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Ρονάλντο και Μέσι το 2017 μαζί σε τελετή βραβείων (AP PHOTO/ALASTAIR GRANT)

Πάνε μερικές ημέρες από τότε που η Αλ Νασρ τάραξε τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κάνοντας δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είναι τόσο που ο Κρις θα παίξει ποδόσφαιρο στην Σαουδική Αραβία, αλλά η συγκυρία και τα χρήματα τα οποία θα πάρει (200.000.000 εκατ. το χρόνο).

Η συγκυρία είναι πως την ώρα που ο Ρονάλντο δεν έβρισκε ομάδα στην Ευρώπη και έπρεπε να "μεταναστεύσει" στην Ασία, ο Μέσι γινόταν Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Κατάρ.

Αλλά, και βασιλιάς που έγινε ο CR7 στην Σαουδική Αραβία ένα βίντεο από το παρελθόν με τον νυν προπονητή του Ρούντι Γκαρσία ν' αστειεύεται έγινε "όπλο" στα χέρια όσων θέλουν να... κακίσουν τον Πορτογάλο που κατά τη γνώμη τους κατέληξε να πάει στην Αλ Νασρ.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο -πριν από τη "μπαμ" Ρονάλντο- ο Γκαρσία ακούγεται να λέει πως πρώτα ήθελε να φέρει τον Λιονέλ Μέσι ως Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την Αργεντινή απευθείας από το Κατάρ: "Προσπάθησα να πάρω τον Μέσι απευθείας από την Ντόχα" ήταν η ατάκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Οι οπαδοί της Αλ Νασρ γκρέμισαν το αεροδρόμιο για να υποδεχθούν Έλληνα που έκανε τον CR7 να κλάψει

Ρονάλντο: Οι 5+1 "Ελληνες" και Ελληνας που τον περιμένουν στην Σαουδική Αραβία

Ρονάλντο: Αυτή είναι -η λαμπερή- ενδεκάδα της Αλ Νασρ με CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK