Ρονάλντο: Η άφιξη του στην Αλ Νασρ φέρνει μαζικές αποχωρήσεις και μεταγραφή έκπληξη

Ανακατατάξεις φέρνει στην Αλ Νασρ η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους Σαουδάραβες να βάζουν πωλητήριο σε πολλούς και να ετοιμάζονται και για μεταγραφή έκπληξη.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts while listening to the Portugal's national anthem prior the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή στην ομάδα της Αλ Νασρ αντί ενός ποσού που συνολικά αναμένεται να αγγίξει τα 500.000.000 ευρώ.

Πολλοί είναι οι παικταράδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αλ Νασρ και περιμένουν την άφιξη του Ρονάλντο αλλά κάποιοι απ' αυτούς κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσουν άμεσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, οι Σαουδάραβες έχουν βάλει ήδη πωλητήριο στους Πίτι Μαρτίνεζ και Τζαλολιντίν Μασαρίποβ

Αυτοί κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι οι μόνοι παίκτες που θα αποχωρήσουν από το ρόστερ καθώς οι ιθύνοντες της Αλ Νασρ θέλουν μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κινηθούν για την απόκτηση και άλλου ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας ώστε να ικανοποιήσουν ακόμα περισσότερο τον Πορτογάλο σταρ.

Θυμίζουμε, ότι ο Πορτογάλος είχε ζητήσει διορία κάποιων ημερών από τους Σαουδάραβες προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για ένα συμβόλαιο σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλλία: Ο Ντεσάμπ ήταν ανένδοτος στο θέμα Μπενζεμά, αγνόησε και τον γιατρό της ομάδας

Για κάποιο δικό του λόγο ο Παπού Γκόμες πετούσε χρήματα στους οπαδούς της Αργεντινής

Αποκάλυψη: Ο Ρονάλντο προτάθηκε μέχρι κι εκεί, απορούν και οι παράγοντες της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK