Ρονάλντο: Παιδάκι του είπε ότι ο Μέσι είναι καλύτερος και ξέσπασε

Πως ο Μέσι είναι καλύτερος του είπε ένα παιδάκι στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από αγώνα της Αλ Νασρ με τον Πορτογάλο να ξεσπά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στη φυσούνα του γηπέδου.

Cristiano Ronaldo gestures playing for a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and Al Hilal is flanked by PSG's Lionel Messi during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι AP

Νίκη με ανατροπή στις καθυστερήσεις σημείωσε η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με την Αλ Μπατίν αλλά μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Πορτογάλος μόνο χαρούμενος δεν ήταν.

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας έχει δει ένα βίντεο που δείχνει τον CR7 να ξεσπά στην φυσούνα ενώ λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ένα παιδάκι του φωνάζει πως ο Μέσι είναι καλύτερος του.

Σύμφωνα με την MARCA, δεν είναι σαφές αν ο Ρονάλντο ξεσπά εξαιτίας της ατάκας του παιδιού, με το πιθανότερο σενάριο να λέει πως αυτό έγινε εξαιτίας της κακής εμφάνισης της Αλ Νασρ παρά το γεγονός πως συνέβη αμέσως μετά τις φωνές του νεαρού που βρισκόταν στο γήπεδο.

Στο βίντεο ο Ρονάλντο φέρεται να λέει τη φράση " και αυτό ήταν το εύκολο παιχνίδι".

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Φιρμίνο: Μετά την ανακοίνωσή του έδωσε "τρελή" οδηγία στον ατζέντη του

Τεντόγλου: Ανίκητος! Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό κλειστού

Μέσι: Ο κομισάριος του MLS έτοιμος να βοηθήσει για την "βόμβα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK