Ρονάλντο: "Θρύλος και χωρίς το Μουντιάλ ο Μέσι!"

Ο Ρονάλντο ανήκει στο στρατόπεδο μιας παραδοσιακής αντιπάλου της Αργεντινής, ωστόσο δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει ανάγκη την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να χαρακτηριστεί ποδοσφαιρικός θρύλος.

Ρονάλντο: "Θρύλος και χωρίς το Μουντιάλ ο Μέσι!"

Τέσσερις κατακτήσεις Χρυσής Μπάλας και δεκάδες τίτλους έχει πανηγυρίσει ο σούπερ σταρ της "αλμπιτσελέστε", όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι δεν μπορεί να χαρακτηριστεί "θρύλος" αν δεν φτάσει στην κορυφή και με τα χρώματα της πατρίδας του. Το "φαινόμενο" δεν ανήκει σ' εκείνους...

"Μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, δεν έχει αποσυρθεί ακόμα. Ή μήπως όχι; Και είναι μόνο 26. Επιπλέον, στην ιστορία του ποδοσφαίρου υπάρχουν παίκτες που δεν κέρδισαν το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θεωρούνται τόσο ξεχωριστοί όσο άλλοι που το κέρδισαν", είπε αρχικά ο Ρονάλντο στην εφημερίδα "The Times of India".

Στη συνέχεια αποκάλυψε τι είχε πει ο Ροναλντίνιο για τον Μέσι: "Όταν κατακτάς το Παγκόσμιο Κύπελλο, αποκτάς άλλη αίγλη. Ακόμα κι αν δεν το καταφέρεις, όμως, μπορείς να συμπεριληφθείς στη λίστα με τους κορυφαίους. Τον έβλεπα στην Μπαρτσελόνα όταν ήταν πολύ μικρός και είχα μιλήσει γι' αυτόν με τον Ροναλντίνιο. Εκείνος είχε μεγάλη πίστη για την εξέλιξη του παιδιού και όταν τελικά τον είδαμε, γνωρίζαμε γιατί ο Ροναλντίνιο ήταν τόσο διαχυτικός. Ανήκει σε διαφορετική κατηγορία. Οι τέσσερις συνεχόμενες κατακτήσεις της Χρυσής Μπάλας αποτελούν μεγάλο κατόρθωμα".

Με τα καλύτερα λόγια, πάντως, μίλησε ο Ρονάλντο και για το συνονόματό του, ο οποίος αποτελεί το αντίπαλο δέος του Λιονέλ Μέσι: "Χάρισε, σ' εμάς τους υποστηρικτές της Ρεάλ, την "decima" (σ.σ. 10ο Champions League). Χάρηκα πάρα πολύ όταν κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα εφέτος. Το άξιζε!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK