Ρότζερς: "Κάναμε λάθος, θέλαμε να βελτιώσουμε τη διαφορά τερμάτων με τη Σίτι"

Ο Μπρένταν Ρότζερς παραδέχτηκε ότι πλέον η Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League.

Ρότζερς: "Κάναμε λάθος, θέλαμε να βελτιώσουμε τη διαφορά τερμάτων με τη Σίτι"

Μετά το τέλος του δραματικού αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, ο προπονητής των κόκκινων, υποστήριξε: "Ήμασταν για 78 λεπτά έξοχοι, οι παίκτες έκαναν ό,τι είχαμε ζητήσει, δείχναμε συμπαγείς αμυντικά, είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και είχαμε πετύχει τρία γκολ.

Όμως παρασυρθήκαμε, πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ και χάσαμε την αμυντική μας δομή. Νομίζαμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε μόνο επίθεση και να βελτιώσουμε τη διαφορά τερμάτων με τη Σίτι.

Αυτό που χρειαζόταν ωστόσο ήταν να πάρουμε το παιχνίδι και εμείς δεν διαχειριστήκαμε σωστά την κατάσταση".

Για το κλίμα που επικράτησε στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα, είπε:

"Οι παίκτες είναι διαλυμμένοι, συντετριμμένοι. Θα ήταν κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες από τη στιγμή που δεν θα παίρναμε τη νίκη, όμως το να χάνεις προβάδισμα τριών γκολ είναι σαν ήττα και τα αποδυτήρια ήταν ήσυχα.

Για μένα, ο τίτλος έχει χαθεί. Έπρεπε να νικήσουμε για να διατηρήσουμε την πίεση στη Σίτι. Πρέπει να σκέφτεσαι καλύτερα όταν είσαι σε πίεση και εμείς δεν το κάναμε, ξέρουμε ότι έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι στην αντίπαλη περιοχή. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ηρεμία.

Φυσικά το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό. Έχουμε δει όλοι τι συνέβη στην Ισπανία αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν και οι τρεις ομάδες της κορυφής πέταξαν βαθμούς αλλά η Σίτι είναι τώρα το ξεκάθαρο φαβορί.

Όταν θα τα βλέπουμε όλα αυτά στο φινάλε, θα δούμε πως πρόκειται για μία εξαιρετική σεζόν. Ωστόσο αυτό δεν αφαιρεί τον πόνο που έχουμε τώρα καθώς αυτό ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να είχαμε κερδίσει".

Διαβάστε ακόμη:

37η αγ.: Η αυτοκτονία της χρονιάς από την Λίβερπουλ (VIDEO)

Απαρηγόρητος ο Σουάρες (VIDEO)

Photostory: Το συγκλονιστικό φινάλε στο "Σέλχαρστ Παρκ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK