Ρότζερς: Όταν απολύεται... παίρνει η "μπάλα" και άλλον προπονητή της PL

Πρωταγωνιστής σε μία τρελή σύμπτωση είναι ο Μπρένταν Ρότζερς καθώς για δεύτερη φορά στην καριέρα του την μέρα που απολύεται φεύγει και άλλος προπονητής από την Premier League.

Leicester's manager Brendan Rodgers waits for the start of the English Premier League soccer match between Brentford and Leicester City at Brentford Community Stadium in Brentford, West London, Saturday, March 18, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
ο Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λέστερ AP

Δύο αποχωρήσεις προπονητών μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν στην Premier League καθώς οι Τσέλσι και Λέστερ ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας του με τους Γκράχαμ Πότερ και Μπρένταν Ρότζερς αντίστοιχα.

Ο Πότερ βρίσκοταν στον πάγκο της Τσέλσι για σχεδόν ένα εξάμηνο ενώ ο Ρότζερς απολύθηκε έπειτα από μία τετραετία στις "Αλεπούδες".

Μάλιστα, μία διαβολική σύμπτωση "κυνηγάει" τον Ρότζερς καθώς την μέρα που απολύθηκε από τον πάγκο της Λίβερπουλ το 2015, η Σάντερλαντ ανακοίνωσε το "διαζύγιο" της με τον Ντικ Άντβοκατ από τον πάγκο της ομάδας.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που δύο ομάδες της Premier League είχαν λύσει τη συνεργασία τους με τον προπονητή τους την ίδια μέρα, κάτι που επαναλήφθηκε ξανά το 2023.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουρίνιο: Σταμάτησε ρατσιστικό σύνθημα των οπαδών κατά φίλου του με μεγαλειώδη κίνηση

Μίλαν: Ο παίκτης που "σόκαρε" την Νάπολι "αντιγράφει" τον Κβαρατσχέλια

Γιούναιτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να "κλέψει" από την Τσέλσι μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK