Γιούναιτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να "κλέψει" από την Τσέλσι μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία

Τον Ζοάο Φέλιξ φέρεται πως έχει στα ραντάρ της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής σύμφωνα με την MundoDeportivo.

Chelsea players celebrate after Chelsea's Joao Felix, centre, scored his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge stadium in London, Saturday, March 18, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Οι παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν AP

Με την φανέλα της Τσέλσι αγωνίζεται από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Ζοάο Φέλιξ με τους "μπλε" να τον αποκτούν με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο ποδοσφαιριστής έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του τους ιθύνοντες της ομάδας οι οποίοι όμως θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των Ροχιμπλάνκος.

Όπως αναφέρει η MundoDeportivo, για τον ποδοσφαιριστή έντονο ενδιαφέρον φέρεται να δείχνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία εδώ και καιρό βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Έρικ Τεν Χαχ να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γκονσάλο Ράμος για τη συγκεκριμένη θέση αλλά να περιμένει το πράσινο φως από τη νέα διοίκηση της ομάδας, η οποία δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποια θα είναι.

Πάντως, ο Πορτογάλος άσος της Τσέλσι βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ και δεν αποκλείεται, ειδικά σε περίπτωση που η ομάδα του Μπέλι αδρανήσει, να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε ότι για τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2019 η Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 127.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μπενφίκα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Επίσημο! Τέλος ο Πότερ, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

Τσάβι Σίμονς: Το πιο πολυσυζητημένο wonderkid έκανε δήλωση ανατροπή για το μέλλον του

Τεν Χαχ: Αποκάλυψε τον μεγάλο του στόχο με την Γιουναίτεντ τη φετινή σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK