Σάαφ: "Να παίξουμε την μπάλα μας"

Σάαφ: "Να παίξουμε την μπάλα μας"

Ρεπορτάζ: Ζαφείρης Φαφούτης
Σοβαρός και μετρημένος (κλασικός Γερμανός) παρουσιάστηκε ο Τόμας Σάαφ στη συνέντευξη τύπου για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βέρντερ την Τρίτη .

Ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό σοβαρή ομάδα ενώ τόνισε ότι η νίκη του επί του Πανιωνίου το Σάββατο θα του τονώσει το ηθικό.

Aναλυτικά: «Η νίκη του Σαββάτου θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να μας απασχολήσουν τα προηγούμενα αποτελέσματα των αντιπάλων μας. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και αυτό θα κάνουμε. Το ματς δεν θα κριθεί στη σύγκριση των Μικού και Γκονζάλες. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία αλλά και εμείς έχουμε καλούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε την μπάλα μας.»

Από την πλευρά του ο Τιμ Μπορόφσκι στάθηκε στον παράγοντα του κόσμου. Ο αριστερός μέσος της Βέρντερ τόνισε: " Οι Ελληνες φιλαθλοι είναι θερμοί και αυτό θα παίξει κάποιον ρόλο. Ο Γκονζάλες είναι μεγάλη φυσιογνωμία στον Παναθηναϊκό. Εμείς ψάχνουμε τους τρεις βαθμούς που χάσαμε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Είναι σαν τελικός αυτό το ματς και για τις δύο ομάδες. Με τους βαθμούς κάνουμε ένα σπουδαίο βήμα. Ο ΠΑΟ, ως γηπεδούχος, είναι το φαβορί, αλλά και εμείς είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι για τη νίκη."

Στη συνέχεια ο Σάαφ προπόνησε τους παίκτες του, σε χαλαρούς ρυθμούς, για 50 λεπτά περίπου. Το πρόγραμμα προέβλεπε το καθιερωμένο κορόιδο καθώς και διπλό στο μισό γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK