Salary cap θέλει ο πρόεδρος της Γουίγκαν

Salary cap θέλει ο πρόεδρος της Γουίγκαν
Την καταστροφή της Premiership, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θέλει να προλάβει ο πρόεδρος της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν. Ως εκ τούτου, προτείνει τη λύση του Salary Cap, μέτρο το οποίο εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στο ΝΒΑ και επιτρέπει σε όλες τις ομάδες να κινούνται ανταγωνιστικά στις μεταγραφές, έχοντας... ταβάνι.

Κύρια αιτία των λεγομένων του Γουίλαν είναι η πρωτοκαθεδρία της Τσέλσι και η δυνατότητα του Ρόμαν Αμπραμοβιτς να προβαίνει σε απεριόριστες δαπάνες, αρκεί να ικανοποιεί τις επιθυμίες του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο πολύπειρος παράγοντας, ο οποίος εφέτος έχει την ευτυχία να βλέπει την ομάδα του στα μεγάλα σαλόνια, δήλωσε: " Προκειμένου να διασφαλιστεί ο υγιής ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν του Salary Cap. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη Τσέλσι αλλά αν κατακτήσει τρία ή τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα, τότε το οικοδόμημα θα καταστραφεί".

" Στο πρωτάθλημα ράγκμπι έχει εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Ένα ετήσιο μπάτζετ της τάξεως των 45.000.000 ευρώ δε νομίζω πως είναι παράλογο. Ήδη, γνωρίζω πως οι πρόεδροι των Μπλάκμπερν, Γουέστ Μπρομ, Σάντερλαντ και Τσάρλτον, συμφωνούν μαζί μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK