Σαλίνο: "Ισάξιοι με Άρσεναλ"

Ο Λεάντρο Σαλίνο υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι ισάξιος με την Άρσεναλ και ότι μπορεί να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλό του στο Champions League.

Σαλίνο: "Ισάξιοι με Άρσεναλ"

Αναλυτικά όσα είπε στην "Αγορά":

Για την κλήρωση στους ομίλους του Champions League: «Είναι ένας όμιλος πολύ ισορροπημένος. Όλοι γνωρίζουμε τη δυσκολία της Μπάγερν Μονάχου. Όμως, μετά έχουμε την Άρσεναλ που ο Ολυμπιακός την έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές και τη γνωρίζει. Είναι και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Υπάρχει ισορροπία και η ομάδα έχει τη δυνατότητα να προκριθεί από αυτόν τον όμιλο. Η Μπάγερν πρέπει να θεωρηθεί το μεγάλο φαβορί. Είναι μία ομάδα πολύ μεγάλη, οπότε μπορούμε να την τοποθετήσουμε ξεκάθαρα στην πρώτη θέση του ομίλου.

Εμείς με την Άρσεναλ είμαστε αρκετά κοντά, παρόλο που γνωρίζουμε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ καλό προπονητή και δυνατούς παίκτες. Και εμείς όμως είμαστε μεγάλη ομάδα. Έχουμε πολύ μεγάλο πάθος και πολύ καλούς παίκτες. Γνωρίζουμε ότι η δύναμή μας είναι μεγάλη. Γι' αυτό πιστεύουμε ότι εμείς και η Άρσεναλ είμαστε αρκετά ισορροπημένοι για να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση».

Για τα ατού του Ολυμπιακού: «Το πρώτο μας πλεονέκτημα είναι το ''Γ. Καραϊσκάκης'', η δύναμη της έδρας. Να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια με τον κόσμο στο πλευρό μας. Όποιος έχει έρθει στην έδρα μας γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να νικήσει τον Ολυμπιακό. Για τα εκτός έδρας έχουμε έμπειρους παίκτες με ποιότητα, την οποία πρέπει να εκμεταλλευθούμε.

Με την Άρσεναλ είμαστε ισάξιοι και -εκτός έδρας- μπορούμε να εκμεταλλευθούμε την ποιότητά μας και να πάρουμε την πρόκριση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές νιώθουμε ευτυχισμένοι, πιο δυνατοί, πιο σίγουροι όταν παίζουμε στο Καραϊσκάκη. Στην έδρα μας έχουμε αυτοπεποίθηση και παίρνουμε τρομερή ενέργεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ